Personlig vekst

Jeg feiger ikke ut!

Den som intet våger, intet vinner. Det er så sant. For dersom man ikke følger drømmene sine, så er det ikke vits i å ha drømmer i det hele tatt. Skal de drømmene bare minne deg om det du egentlig ønsket å oppnå i livet, eller skal du faktisk forsøke å oppnå drømmene dine? Jeg har lagt vekk de negative tankene, og alle de dumme unnskyldningene. Og tro meg, jeg hadde ganske mange av dem. Min mentoren vekket meg, og gav meg klar beskjed. Jeg må selv bestemme hvor jeg vil komme, og det er jeg selv som ofte står i veien for å oppnå det. Det er mitt ansvar å gjøre jobben som fører meg dit jeg vil, og så kan jeg ha skikkelig eierskap til de tingene jeg lykkes med. Det er så viktig å kunne stå stødig på egen ben.

Jeg vet at ingen vokser inn i himmelen på en ,to eller tre. Nei, jeg velger å gjøre en grundig jobb underveis, og ikke satse på flaks. Jeg har lært meg at det er jeg som bestemmer, og jammen meg vil jeg oppnå masse mer i livet mitt. Akkurat det kan ikke noen ta i fra meg! Her sitter nemlig en ambisiøs dame, som virkelig har tatt vekk silkehanskene. Det skal gå riktig for seg underveis, men jeg skal ikke holde meg selv tilbake mer enn jeg må. Når sjansene kommer, så skal jeg vurdere dem før jeg bestemmer meg. Ta de valgene som vil hjelpe meg på lang sikt. Man kan ikke høre på jantelovens predikanter, som ikke har noe håp i livet verken for seg selv eller andre. Der er jeg nok ganske annerledes skrudd sammen. For jeg våger å gå for det jeg ønsker. Selv om veien virker lang.

Noen ganger må man bare si det sånn som det er. Og jeg vil ikke lenger at negativitet skal styre min hverdag. Det er viktig å passe på seg selv, men det kan fort bli for mykt og innpakket. Så jeg har valgt å ta noen muligheter, gå ut av komfortsonen min og være stolt av det!

Ps. har du hørt min podcast? Du finner den her!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!