Personlig vekst

Jeg skal bjuda på!

Jeg har bestemt meg for å dele raust i min podkast. Det er noe som jeg ikke tar så lett på, men som jeg føler er nødvendig. Når man skal ha en egen podkast, så må man jo bjuda på. Og jeg forbereder meg mentalt til å komme i gang med selve produksjonen av episodene. Det sier seg selv at jeg kommer til å være nervøs for mottagelsen. Men samtidig så føler jeg meg sterk, og trygg nok i meg selv til å kunne dele. Når jeg velger å snakke åpent om dette, så er det for å hjelpe både deg og meg.

Å snakke åpent om psykisk helse, er ikke bare lett. Men av en eller annen grunn, så føles det naturlig for meg å gjøre det. Og da er det viktig for meg å kunne ha kontrollen på innhold selv. Så jeg har derfor ikke innlemmet så mange andre i denne prosessen foreløpig. Men jeg har en plan, og jeg ønsker å ta inn ulike gjester etter hvert som jeg har kommet i gang. Jeg tar en episode om gangen, men har laget meg en plan for lang tid fremover. Så jeg tenker absolutt at dette er en langsiktig satsning fra min side.

For meg så er det befriende å kunne prate om dette. Og jeg merker på meg selv at jeg tar nye steg. Det er spennende, og jeg kjenner på gode nerver allerede. Så da er det viktig å bevare det positive fokuset, og finne den roen inni meg. Da kan jeg nemlig prate om vanskelige ting, uten å bryte sammen i tårer. Det vil jo bli en klissete podkast, dersom jeg bare sitter og gråter. Så jeg tenker at balanse er viktig, men at jeg kan dele fra hjertet mitt. Så gøy å kjenne på disse følelsene, og faktisk endelig være i gang!

Jeg kommer til å gå mer i dybden av de ulike temaene i podkasten. Det betyr at jeg må dele mer enn jeg har gjort her på bloggen. Så jeg jobber med å finne de grensene som vil fungere for meg og mine nærmeste. Det har vi snakket om her hjemme, og vi er enige om visse ting som ikke skal deles. Så godt å kunne snakke om det på forhånd, og lage klare retningslinjer som alle kan leve godt med. Jeg er jo tross alt mamma og ektefelle. Det er godt å kjenne den støtten i ryggen.

Nå skal jeg bruke de neste dagene til å forberede meg godt. Det kommer garantert til å bli en del prøving, og en del feil i starten. Men jeg kan ikke forvente at alt skal være perfekt i starten. Her må jeg klatre en bratt læringskurve, og faktisk våge å gi mer av meg selv til dere. Akkurat det gleder jeg meg til, og er samtidig litt nervøs. Dette er i hvert fall et prosjekt som jeg har satt i gang helt på egenhånd, og det er jeg stolt over!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hør gjerne podkast traileren : Min psykiske hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!