Hverdagen

Mine planer i dag!

God morgen!

Så deilig at det er lørdag! En herlig følelse når man kan sove litt lenger enn i ukedagene, og ta det mer med ro. Men dette blir en ganske aktiv lørdag for min egen del. Vi skal rekke noen ærender, ta ukeshandelen på Kiwi, jeg skal hente og bringe minstemann og jeg skal jobbe med mine sosiale kanaler. I tillegg så skal jeg bruke litt tid på Q&A video, og jeg skal forberede ny episode av podcasten min, Min psyke hverdag.

Jeg kan derfor nesten kalle dette for en hverdag, med det unntaket at vekkerklokken ikke ringte så tidlig som vanlig. Det er også viktig for meg å få en treningstur i Furulunden både lørdag og søndag. Så da er planen lagt for denne helgen. Ikke noe vits i å sluntre unna noen oppgaver her i gården. Men jeg gleder meg til en rolig lørdagskveld her hjemme med familien til slutt i kveld. Det er gøy å jobbe i eget tempo, og ta de pausene man trenger.

Nå håper jeg at din lørdag blir skikkelig fin, og at du klarer å få gjennomført dine planer for dagen. Det er viktig at vi koser oss underveis, og ikke glemmer at det faktisk er helg. For meg så betyr det litt lavere tempo, og en del tid sammen med min kjære mann. Det gleder jeg meg til! Kanskje du kan lytte til podcast i løpet av dagen? Du finner min podcast her!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!