Hverdagen

Planleggingsdag!

God morgen!

Denne søndagen skal jeg bruke ekstra god tid på å planlegge den kommende uken. Det er så viktig for meg å ha alle brikkene på riktig plass, og da minsker jeg stresset betraktelig. Så nå er søndagen virkelig blitt en dag hvor jeg har stort fokus på alt som skal gjøres den kommende uken. Både på mine sosiale kanaler, men også i privatlivet mitt her hjemme. Jeg har jo en del ting som skal gjennomføres her også. Nå kommer hverdagen for alvor, og den skal ikke få lov til å overmanne meg med stress.

Når jeg skal planlegge, så trenger jeg å være litt for meg selv. Så da setter jeg meg ved kontorpulten min her i gangen, og så fokuserer jeg på de oppgavene jeg har. Når man skriver ned en skikkelig ukeplan, så har man et godt utgangspunkt. Jeg er nok ekstra avhengig av å ha struktur i hverdagen min, så du kan kanskje slakke litt mer enn det jeg kan. Men mine mentale utfordringer, så er jeg avhengig av å ha kontroll på mye. Jeg ligger derfor som regel alltid i forkant.

Det er så deilig når alt er satt opp i system, og jeg har full kontroll på kommende uke. Vi har hatt ukeshandelen allerede, så jeg trenger ikke å bruke tid på matvarehandel. Nå er vi kommet inn i en fin rytme, og da kan man fokusere mye bedre på den enkelte oppgaven man har i ukedagene. Det er ikke så dumt å legge ned god tid i planlegging, så jeg anbefaler deg å forberede den kommende uke. Da vil du nok se at dagene blir bedre. Ha en strålende søndag, så snakkes vi igjen her i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Hør gjerne traileren til min podkast : Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!