Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

 • Lise

  Hei. Du har en veldig behagelig stemme 😊
  Og du har en fin blogg du legger mye arbeid i. Podkast tror jeg blir bra nettopp pga stemmen og også at du har mye å komme med.
  Går det an å spørre om du er fornøyd med kurset og har du fått med deg at mentoren din er veldig omdiskutert?

  • welgforedrag@outlook.com

   Tusen takk for fine ord. Gleder meg til å komme i gang med podkasten nå på onsdag! Det blir spennende. Jeg har en mentor som er i offentligheten, og ja jeg er klar over at det reageres på. Men jeg har fått masse kunnskap i løpet av kurset, og samarbeider bra med min mentor. Så for meg fungerer det fint, og jeg har hatt solid vekst det siste halvåret! Ha en fin kveld! Mvh Wenche

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *