Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

 • Lise

  Hei. Du har en veldig behagelig stemme 😊
  Og du har en fin blogg du legger mye arbeid i. Podkast tror jeg blir bra nettopp pga stemmen og også at du har mye å komme med.
  Går det an å spørre om du er fornøyd med kurset og har du fått med deg at mentoren din er veldig omdiskutert?

  • welgforedrag@outlook.com

   Tusen takk for fine ord. Gleder meg til å komme i gang med podkasten nå på onsdag! Det blir spennende. Jeg har en mentor som er i offentligheten, og ja jeg er klar over at det reageres på. Men jeg har fått masse kunnskap i løpet av kurset, og samarbeider bra med min mentor. Så for meg fungerer det fint, og jeg har hatt solid vekst det siste halvåret! Ha en fin kveld! Mvh Wenche