Hverdagen

5 ting du ikke visste om meg!

I kveld tenkte jeg å dele noen hemmeligheter om meg selv! Det er jo kjekt å noen ganger avsløre noen detaljer som ikke så mange kanskje er klar over. Jeg er nok et veldig åpent menneske, men samtidig så holder jeg jo visse ting for meg selv også. Men her kommer noen fakta om meg som jeg ikke tror at du vet om:

Jeg har kun kysset to personer i hele mitt liv! Det er min xmann, og min nåværende ektemann. Dette kommer svært overraskende på folk, men det er fakta. Så jeg har kun hatt to kjærester i hele mitt liv.

Jeg har spilt Fantine i Les Miserable på Solborg Folkehøyskole, da jeg gikk på musikklinjen i 1993-1994! Vi hadde egne forestillinger, fikk prøve oss som skuespillere og sangere. En spennende rolle!

Jeg er helt nerd på blokkfløyte, og hadde to timer blokkfløyte i valgfag på ungdomsskolen! Jeg spiller enda, og er veldig glad i det.

Jeg takler ikke høyder, så det er vanskelig å stå på en stol. Det kommer et ubehagelig sug i magen når jeg ser andre klatre.

Jeg kunne ikke sykle før jeg gikk i 5.klasse! Min balansenerve er ikke i særlig god form, så jeg sliter veldig med å føle meg trygg på sykkelen enda.

Så her fikk dere litt mer info om meg. Håper at dere kanskje synes det er ok på bli litt bedre kjent med meg. Tusen takk for at du følger meg på mine kanaler! Jeg ønsker deg en superfin kveld! Vi snakkes her igjen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!