Hverdagen

Deilig å være to!

God morgen!

Da er endelig lørdagen her, og den er alltid koselig. Deilig å våkne opp sammen med min kjære mann, og kunne bestemme sammen hva dagen skal inneholde. Vi har litt ærender som skal gjøres, og jeg skal ha meg en solid treningstur i Furulunden. Det gleder jeg meg til ,og kroppen min trenger det. Men aller først så skal vi ha en rolig morgen, og ha tid til en fin frokost sammen. Tempoet er som regel alltid rolig på lørdager, for vi ønsker å være tilstede hos hverandre når han faktisk er hjemme.

Så skal jeg få unnagjort matvarehandelen for den kommende uken. Der har vi blitt mye flinkere, og det er jo økonomisk også. Veldig greit for meg å ha med mannen på det, og at han tar ansvaret for pakkingen i poser. Mine hender skriker nemlig hver eneste gang jeg forsøker å ordne det selv. Særlig med tunge melkekartonger opp i posen. Da er det skikkelig ubehagelig for mine hender. Sånn er det når man har revmatiske sykdommer. Man ser dem ikke alltid, men jammen kjenner man dem kraftig.

Jeg gleder meg til å ha en fin lørdagskveld her hjemme. Vi skal kose oss med god mat, og så blir det å se på tv resten av kvelden. Man trenger ikke alltid å ha så mye planer for kvelden, men rett og slett være sammen der og da. Vi har koselige samtaler, og tar hensyn til hverandre. Jeg håper at du også får en flott dag! Vi snakkes i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

13 kommentarer

 • Kikken

  Her kommer du med veldig spennende betraktninger synes jeg. Mange vil kanskje la seg provosere av din påstand om at ingen planer kan være akkurat de planene man behøver, men dette er noe jeg stiller meg helhjertet bak! Vi mennesker er eksperter i å holde oss travle, fordi der hviler tunge og overfladiske forventninger om spennende liv med utømmelige kilder til aktivitet, spenning og innhold. Dette må ta slutt!

  Du nevner selv tunge handleposer og hvordan disse trigger vondter og smerter hos deg. For meg er disse tunge handleposene bilder på nettopp livets forventninger. Vi går stadig rundt og bærer på dem, og vekten av dem gjør både at vi blir tunge i pusten, slitne i hodet, fortvilte av vuggingen og til slutt «mister vi grepet». Handleposene blir til slutt for tunge. Forventningene blir til slutt for altoppslukende. Håper du får lagt fra deg handleposene idag og at du får en nydelig lørdagskveld, uten forventninger og full av planer – om absolutt ingenting. Det trenger vi alle i blant!

 • Znapfe

  Yo, Kikken, nå må du snart rulle inn pølsa og la folk blogge i fred 🙂 Ha en fortreffelig lørdag med og uten tomme planer.

  Ha en fin lørdag, du og, WencheL 🙂

 • marthe

  Hei! Lurte på om du fortsatt støtter kriminell svindel (som det jo nå har kommet fram at er), eller om du har fått tenkt deg litt om? Klem fra nord

 • Mai

  Håper du forstår at «KIKKEN» prøver å gjøre narr av deg med alle de kommentarene. Hun gjør det også på Jodel og Kvinneguiden. Som trofast leser så håper jeg du slutter å akseptere kommentarene til det trollet der.
  Ha en fin dag videre snille Wenche.

 • Eva

  Heia, i og med at jeg må google får å finne bloggen din, gjorde jeg det. Det første som kom opp er : «Jeg stoler på Anne Britt!» med utropstegn. Klokt av deg og ikke kommentere saken på bloggen din… Det som er litt interessant er at TV.2 .no har flyttet saken fra underholdningsidene til nyhetssidene.
  Ha en fin dag 😉

  • Kikken

   Dette vil jeg ærlig talt ha meg frabedt! Aldri i mitt liv har jeg hatt en bruker på Kvinneguiden, og det kommer aldri til å skje heller. I mitt liv finnes det kun rom for positivitet, gode følelser og det å bygge hverandre opp, og da holder man seg langt unna denslags forum. Wenches blogg er en kilde til inspirasjon i mitt liv, og det kommer den fortsatt til å være, selv om du fremsetter uriktige påstander uten å dokumentere dem. Hvilket er forståelig, da de faktisk ikke kan dokumenteres. Jeg vil anbefale deg å puste ut, puste inn, senke forsvaret noen hakk og være åpen for at mennesker kan komme fra et positivt sted, og ikke være ute etter å skape kvalme. Jeg mener Wenche Larsen er et eksempel på et slikt menneske, og jeg forsøker etter beste evne å også være det. Du var ikke noe hyggelig mot meg nå, men jeg ønsker deg likevel en vidunderlig lørdag!

 • Znapfe

  @Heine og Kikken, jeg tar selvkritikk 🙁
  Negativt oppgult vil ingen ha. Nå har det seg sånn at jeg er begynt å lese bloggen til WencheL fast, i hovedsak for å lese innleggene til Kikken. Oppfordrer likevel på det sterkeste, og den mest positive måte mulig, Kikken om å finne seg sitt eget magiske hjøren på den store uutgrunnelige verdensveven vi alle knyttes sammen av, på godt og vondt, og spre sin positivitet derfra. Ha en nydelig kveld og natta alle som en, drøm søtt som sukkerspinn med stjerner på