Personlig vekst

Erfaringer på godt og vondt!

Etter hvert som man kommer seg videre i livet, så samler man på veldig mange erfaringer. Det er en miks av gode og vonde opplevelser. Og det former oss som mennesker. Jeg kan noen ganger være sint og lei meg, fordi fortiden min er som den er. Men jeg er også litt glad for at jeg nå virkelig er sterkere i meg selv. Alt henger sammen, på godt og vondt. Så er det opp til oss å velge hvilke erfaringer som skal læres oss mest, og hvordan vi skal bruke dem i fremtiden. Kanskje vi lærte å ikke strekke strikken like langt neste gang? Eller at man forstod nye ting om seg selv underveis, og det endret deg som person?

Sannheten er at livet svinger for oss alle sammen. Noen dager er umenneskelig smertefulle å komme seg velberget gjennom. Mens andre perioder er mye enklere. Det er interessant å se hvordan vi bruker vår livserfaring. Forskjellene kan være helt enorme. Noen ganger så kan jeg nesten bli litt oppgitt på andres vegne. Akkurat sånn som noen blir oppgitt av meg. Men vi må uansett respektere hverandre for dem vi er, og faktisk våge å ta standpunkt der og da. Relasjoner kan vare hele livet, eller det kan brytes brått og brutalt. Uansett så må vi stå i det på hver vår måte. Følelser blir trigget, og da kan man jo falle for fristelser.

Hvordan du velger å bruke din egen livserfaring, kan jeg ikke bestemme. Men jeg føler at vi alle sammen må jobbe med våre egne følelser, og hvordan vi snakker til hverandre. Der er vi mange som blir engasjerte, og vi må nok alle sammen gå litt i oss selv iblant. Jeg står for mine meninger, selv om det stormer rundt meg. Så lenge det er gjennomtenkt, og man faktisk våger å ta et klart standpunkt.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

6 kommentarer

 • Lise

  Har du lagt merke til at følgerne på insta har minket etter at du skrev stygge innlegget om Mette ? Du har blitt mobbet i følge deg selv også driver du med det samme i voksen alder. Hva får du ut av det ?

  • Kikken

   Lurer på om forrige kommentar ble sendt. Tester derfor å legge inn nå. Om du fikk den første får du gjerne bare ignorere denne 🙂 Klem

 • Kikken

  Hei Wenche, håper du har en fin kveld! Mye rart som skjer i verden synes jeg. Du streifer en del av disse temaene i dette innlegget på en kompleks og annerledes måte. Jeg lurer på hvilke tanker du gjør deg om disse refleksjonene i et fremtidsperspektiv? Hadde vært veldig spennende å høre mer om. Jeg vet jo at du er opptatt av å se framover og ikke bakover, og sånn sett tror jeg det ville vært interessant å få ta del i hvordan du resonnerer om akkurat dette med hendene på den imaginære spåkule 🙂 Jeg tenker mye på det samme selv og vil vel egentlig fremheve hvordan digitaliseringen får kommunikasjonen vår til å ØKE i intensitet, frekvens men samtidig SYNKE i verdi. Enig?