Personlig vekst

Følelsene tok overhånd!

God kveld!

Det ble ikke så mye sang på min egentime i musikkterapien i dag. Vi skulle for alvor komme oss gjennom de nyeste tekstene mine, og da tok følelsene overhånd. Det er sterke temaer for meg, og jeg må bli vant med å fremføre disse ordene om meg selv. Kanskje jeg nå har kommet meg enda litt lenger i prosessene, og det var på tide å ta brodden av noen flere traumer. Tårene kom relativt raskt, og jeg fikk snakket om dette med musikkterapeutene. Vi kom i gang med litt musikk, og jeg ser virkelig frem til å jobbe videre med de nyeste låtene.

Jeg er heldig som har muligheten til å få en så god hjelp i hverdagen. Det er et flott tilbud, og jeg må si at det gir meg masse. Nå er jeg tydeligvis i låtskriver modus, og da er det viktig å ikke sette sperrer på seg selv. Bedre å la ordene komme ut, og så kan man etterpå ta stilling til om man ønsker å dele det med alle sammen. For meg så er musikk en flott måte å formidle mine tanker og følelser på, så jeg vil veldig gjerne gjøre masse mer. Da resten av gjengen kom, så var jeg med resten av dagen. Det ble både slagverk og sang på meg i dag.

I ettermiddag har jeg vært sliten, og tatt livet med ro. Det er en ny dag som venter i morgen, og da skal man gjennomføre mange oppgaver. Så jeg lar kroppen min få litt hvile i kveld. Håper at du har hatt en fin tirsdag! Vi snakkes igjen her om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

  • Kikken

    Hei Wenche! Takk for at du deler. Dette med følelser er et mangefasettert system der vår modus styres av både indre impulser og eksterne drag av påvirkning, inntrykk og andre personers modus operandi. Jeg blir nesten helt perpleks når jeg tenker på det, hvor finstemt dette samspillet av følelser, emosjoner og impulser er, i en konstant harmoni (eller dysharmoni!) med det som foregår rundt oss. Det burde nesten finnes et eget ord for dette? Har du forslag?

    Min erfaring er at man noen ganger bare må lene seg tilbake og la følelsene skylle over en. Stå i det, som andre kaller det – selv foretrekker jeg å si at jeg bader i det. Bader i inntrykkene og lar meg selv sanse, undre, føle og respondere. På den måten er det å bli kjent med seg selv en reise jeg stadig legger ut på, en reise som noen ganger foregår langs bratte stier, tettvokst skog, åpne landskap og nedoverbakker. Noen ganger er jeg alene, andre ganger er jeg i selskap med andre. Men selv om jeg er alene, har jeg likevel selskap av den viktigste personen i livet for det å lykkes på reisen – meg selv. Hvordan ser landskapet ditt ut akkurat nå, der du er på din reise? Klem