Hverdagen

Jeg slipper ikke ut følelsene mine!

God morgen!

Å holde inne sterke følelser , er ikke særlig lett for tiden. Men det er nødvendig. Så derfor fokuserer jeg ekstra sterkt på mine kanaler, og jobber meg gjennom dagene. Det koker over rett som det er, men det holder jeg for meg selv. Jeg er et menneske som mange ganger ønsker å ta en skikkelig fight om det jeg mener er rett eller galt. Men da får man ikke alltid det beste resultatet. Akkurat nå så ønsker jeg bare å fortsette på jobben min, og la alt annet få komme lenger bak i køen.

Jeg vet at der er mange tanker inni hodet mitt på en gang, og da er det lurt å sortere dem litt. Finne frem til det som gir meg positiv energi, og som blir omgjort til glede. Der skal fokuset mitt være, og jeg må faktisk være ganske egoistisk for å klare det akkurat nå. Det er derfor ekstra viktig å trene bra, spise bra og gi meg selv gode dager. Å fortsette med den solide jobbingen, er ekstra viktig nå. For jeg mener alvor med bloggen min, og jeg vil gjerne ta den noen steg videre.

Man må velge sine kamper med omhu. Og forsøke å komme seg videre i hverdagen. Jeg vet at skriving er min store lidenskap, og jeg merker at det hjelper veldig på humøret mitt. Å kunne tømme hodet sitt hver eneste dag, er i hvert fall noe som fungerer fint for meg. I dag skal jeg fokusere på trening, og så skal der jobbes så godt som mulig.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin torsdag, og håper at dagen bringer deg mange gleder! Vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Én kommentar

  • Kikken

    Følelsen du beskriver her er kjent for oss alle – tror jeg. Men du setter likevel nye og gode ord på det, som jeg tror alle og enhver ville hatt godt av å reflektere over. Wenche, jeg tror vi er krigere begge to. Vi er utstyrt med et skarpt blikk, en situasjonsforståelse basert på egne erfaringer, og i ryggsekken ligger emosjoner vi har båret på i mange år.

    Men en kriger behøver også hvile. En kan ikke gå fra tvekamp til tvekamp uten stans. Da ender man bare med å være i krig med seg selv. Jeg er derfor stolt av å kunne fortelle at jeg som kriger over tid har lært meg å legge fra meg våpenet, lene meg bakover og skue utover terrenget – for så å identifisere den kampen jeg aller helst bør ta. Et krigerhjerte vil alltid søke sannheten, Wenche, og jeg tror vi begge er på rett spor – selv om stien kan være bratt og veien kan være lang. Takk for at vi får marsjere sammen med deg inn i fremtiden. Ønsker deg en god dag!