Hverdagen

Jeg slipper meg løs!

Noen mennesker er varme, og har en herlig aura rundt seg. Når man blir kjent med så flotte mennesker, så blir jeg veldig glad. Det er godt å føle seg trygg i deres omgivelser, og man blir sett for den personen man faktisk er. Jeg er sikkert ikke den eneste som ønsker å bli kjent med flere mennesker. Og jeg er aktiv, våger å delta på ting og være sosial når det er mulig. Hvis man byr på seg selv, så får man ofte veldig masse tilbake. Når jeg er i slike omgivelser, så kan jeg slippe meg løs. Være akkurat sånn som jeg er, og gjøre ting som jeg liker.

Man må legge janteloven bak seg, og faktisk by på ditt i samfunnet. Vi er jo alle sammen mennesker med ulikt utgangspunkt, og vi liker ulike ting. Men når man setter sammen folk i et trygt og varmt miljø, så skjer der ting. Jeg har fått så mange klemmer i dag. Det varmer hjertet mitt, og jeg føler meg så trygg. Når man merker at nye vennskap skapes, så er det jo bare helt herlig. Jeg føler meg så utrolig heldig akkurat i disse dager. For jeg vet at der finnes mennesker som ser mer, og som lar meg få sjanser.

La oss alle sammen forsøke å være gode mot hverandre i hverdagen. Det kan faktisk bety mye mer enn du tror. Vi må ikke la negativitet få ødelegge alt det fine som skjer. Men vær åpne for å bli kjent med nye mennesker, og gi av deg selv. Du får så mye igjen, dersom du slipper nye mennesker inn i livet ditt. Det har jeg gjort, og jeg angrer ikke et sekund!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!