Hverdagen

Jeg står stødig i stormen!

Det er mange som kaster seg over tastaturet, og kritiserer mitt ståsted i kommentarfeltet for tiden. Det visste jeg veldig godt at kom til å skje. Så jeg er ikke noe sjokkert eller overrasket. Det er mange stygge ord, og jeg er glad for å si at det ikke påvirker meg. For i denne stormen, står jeg stødig. Og jeg kjenner at jeg er rolig i min beslutning. Jeg lar det aller meste slippe ut på bloggen, men jeg kommenterer ikke med mennesker som så tydelig ikke klarer å godta at man har et annet synspunkt enn deres. Alle saker har to sider, og i denne saken her så har jeg valgt å tydelig støtte min mentor.

Jeg får mange «advarsler» om at følgere kommer til å forsvinne fra mine kanaler på grunn av mitt standpunkt. Vel, det lever jeg veldig godt med. For jeg skal ha kanaler hvor jeg kan stå inne for mine uttalelser, Da blir man ikke alltid så populær, og da er det opp til dere å velge selv. Jeg vet at uansett hva jeg skriver, så vil der alltid være noen som ikke tolerer mitt standpunkt. Dermed er jeg klar over risikoen ved å støtte Anne Brith i offentligheten, For min del, så har jeg bestemt meg for å stå stødig. Herlig å kjenne at jeg virkelig ikke angrer på mine uttalelser.

For min del, så kommer hverdagen til å gå sin gang. Jeg har ikke planer om å slutte å engasjere meg eller uttale meg. For jeg har min fulle rett til å si hva jeg mener, og jeg skjønner at det kan vekke reaksjoner hos mange. Vi må bare godta at her finnes der ulike standpunkt, og så må det faktisk være lov å ha sin egen mening. Jeg er takknemlig for alle dere som leser mine innlegg, og som velger å følge meg videre.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin søndagskveld! Ta godt vare på hverandre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

7 kommentarer

 • Tine

  Problemet er ikke at du har en annen mening. Ser du har blitt gjort oppmerksom på det flere ganger. Men igjen, det er problematisk og ufint å være nedlatende mot andres opplevelse av kurset, og det er mangel på forståelse av at det er bedrifts-kritikk. Å bruke «kvinner som hater kvinner» viser at poenget i kritikken ikke er tatt.

  • Fornuftige Finn

   Det har du helt rett i, Tine, men tror neppe dine argumenter verken vil eller kan bli forstått

  • Renate

   Enig med Tine her. At du har en annen erfaring med kurse, er jo bare bra! Men slik du oppfører det og snakker om de som ikke er fornøyde, viser til umoden og uetiskeholdninger.. Trodde virkelig du var bedre enn som så.

 • S. Gro

  Synes det er flott at du har funnet en person som du ser så utrolig mye opp til, beundrer og har som et idol! Vi har alle godt av å ha forbilder i livet vårt, og for oss som leser bloggen din er det veldig tydelig at Anne Brith er en person du virkelig er opptatt av. Ja, jeg vet du betaler henne for å være din «manager» eller «guru» eller hva man skal kalle det, men gjør det noe da?

  Jeg sier som de sier på filmer jeg ser på YouTube: You do you, Boo-Boo! Ha en god kveld Wenche. Klem

 • MoKath

  Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor du skal velge side, dette er ikke noen ungdomsskole-krangel.
  Og du er ikke del av «feiden» heller.

  Det er kjempefint at du er fornøyd med kurset og har fått det du betalte for, men om andre ikke har det er det bare rett og rimelig at de skal kunne klage.

  Dette er jo det første kurset og da kan det sikkert være ting som ikke funker og kan rettes på.
  Det må jo være flott for AB å få tilbakemeldinger på hva som er bra og ikke, slik at om hun skal ha flere kurs kan tilby det best produktet?

 • A

  Det mest fornuftige du kunne gjort i denne situasjonen var å tre ut av stormen og ikke klamre deg fast inni den for å få klikk.. For helt ærlig, nå fremstår du som en av de som melker situasjonen for alt den er verdt. Mulig din mentor som har fortalt deg at det er lurt. Du hevder du er opptatt av psykisk helse og det å være god mot alle og glitter og enhjørninger. Hva sier det om deg når du behandler Mette som du har gjort? Du får litt oppmerksomhet nå av alle de gale grunnene.. Veldig synd du ikke klarer å se det selv. Veldig synd du er så blendet…