Personlig vekst

Jeg velger positivt fokus!

God morgen!

Da er mandagen her, og jeg skal fokusere på å jobbe meg gjennom dagens oppgaver. Hele uken er som vanlig planlagt, og jeg føler at der er kontroll på alt sammen. Nå har jeg tenkt å «forsvinne» inn i mine egne prosjekter denne uken, og ikke bruke så mye energi på andre ting. Hverdagen er i gang, og jeg har så mange ting som jeg vil jobbe med nå. Humøret er på plass, og det kommer til å bli en fin uke. Nå skal vi også planlegge årsmøtene i de organisasjonene som jeg er med i. Altså en varierende uke.

Der skal også trenes for fullt denne uken, og meg må virkelig komme meg i gang nå. Dagene flyr, og jeg skal klare min #20økterpermnd2020 Challenge. Så det nytter ikke å ligge på latsiden her i gården. Det skal bli godt med mange turer i frisk luft de kommende dagene. Hva skal du prioritere denne uken? Skal du ha en travel uke, eller er det roligere for deg akkurat nå? Uansett, så håper jeg at du har et positivt fokus i din hverdag. Da kommer du langt, og energien varer mye lenger.

Å tenke positivt, er ikke en flukt fra virkeligheten. For uansett hva man står i akkurat nå, så er der lyspunkt i livet ditt. Vi er omringet av kjærlighet fra venner og familie. Men det er faktisk ekstra viktig å være glad i seg selv også. Det er nemlig lett å glemme midt opp i alt som skjer. Så la oss komme i gang med uken , og gi oss selv en skikkelig fin start!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

5 kommentarer