Hverdagen

Må vi ha gave på morsdagen?

God kveld!

Nå er det ikke så mange dager igjen før det er morsdag. Feirer dere morsdagen? Da jeg vokste opp hjemme hos mine foreldre, så markerte vi alltid morsdag og farsdag. Det var viktig å lage fine kort, og finne en fin gave til dem. Og der var alltid noe ekstra godt å spise denne dagen. Vi markerte det på vår egen måte. Men jeg har bare gode minner fra de dagene der. Nå i voksen alder, så har vi ikke markert det så mye for oss selv. Men det hender at ungene lager noe, og er litt ekstra snille mot oss.

For jeg trenger ikke de store tingene fra mine barn. En klem kan gi meg mye mer glede, enn materialistiske ting. Det er jo familien som betyr noe, og vi har et sterkt bånd som ikke kan brytes. Jeg føler at man i altfor stor grad skaper et kjøpepress på sånne dager, og det kan være utfordrende for familier som sliter økonomisk. Det er jo tanken som teller, er det ikke? Jeg føler at det er mye viktigere å tilbringe tid sammen som familie, og heller fokusere på det. Det gir meg glede, og masse kjærlighet.

Jeg stiller spørsmål ved den massive markedsføringen, og den forventningen som skapes i forkant. Kjærligheten til mamma måles ikke i fysiske gaver. Så det er ikke nødvendig for meg å markere det så mye her hjemme. Vi koser oss bare litt ekstra, og det holder i massevis for meg. Alle mødre fortjener respekt, og masse kjærlighet. Så la oss være litt ekstra kjærlige mot hverandre denne helgen, og spre kjærlighet!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Én kommentar

  • Suprlinn

    Nei virkelig ikke! Men frokost på sengen og en tegning fra barna synes barna er superstas! Den massive markedsføringen for virkelig dyre morsdagsgaver gjør meg dårlig!