Hverdagen

Musikk og Knokkelpils!

God morgen!

Endelig er det fredag, og i kveld skal jeg kose meg på Knokkelpils sammen med mine venner i Revmatikerforeningen. Det pleier alltid å være veldig kjekt, og jeg gleder meg til å gå ut igjen. Blir nok en munter kveld, med mange gode historier og erfaringer. Vi pleier nemlig å lage ganske så god stemning. For meg så er det viktig å prioritere dette noen kvelder i året. Det er jo kjekt å møtes i en veldig uformell setting. Jeg er glad for at vi har dette tilbudet til våre medlemmer, og at vi er en fin gjeng som møtes.

Men aller først så skal jeg ha noen timer med musikk i formiddag. Det blir også godt, og jeg gleder meg veldig. Kjenner at denne helgen kommer godt med, og at jeg skal prioritere min egen helse. Musikken er med på å løfte meg opp, og jeg trenger påfyll av positiv energi. Vi spiller litt andre låter på fredagene, og det er kjekt med variasjon. For en fin fredag dette kommer til å bli! Er jo bare stappet fullt med godsaker, og min kjære mann kommer jo også hjem etter endt arbeidsuke.

La oss alle sammen komme oss fint gjennom denne dagen, og legg inn litt ekstra innsats før helgen kommer. Det vil du ikke angre på! Jeg håper at du får en flott fredag, og at du er god mot deg selv. Vi snakkes igjen til kvelden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

3 kommentarer

  • Kikken

    Tenk at musikken er vår felles redningsmann, Wenche. I mylderet av toner, akkorder, mellomspill og modulasjoner finner vi en indre fred der vi kan rolig vugge i takt med rytmen. Den følelsen når kroppens indre rytme perfekt matcher melodiens kan ikke beskrives. Og Wenche, å beskrive den har jeg forsøkt så mange ganger. Fånyttes! Det er noe helt spesielt, og jeg tror du forstår hva jeg mener. Noen ganger tenker jeg hvordan livet er som orkestermusikk. Det kan være voldsomt, konfronterende, beroligende. Noen ganger kan fremmede elementer sette rytmen ut av spill. Men så kommer det nye toner etterhvert som gjør at alt til slutt gir mening. Og når vi når erkjennelsen om at det er vi selv som står der med dirigentpinnen i vår hule hånd, når vi neste nivå i det å ta kontroll over eget liv. Vift stolt med dirigentpinnen din idag, Wenche, og skap deg en fantastisk fredag!

  • Kristin

    Kikken! Jeg har sett at fra tidligere kommentarer at noen sa du burde starte en blogg. Jeg mener du bør skrive bok. Du er unektelig flink med ord:) Det er jo en fryd å lese kommentarene dine:)