Hverdagen

Musikken får meg opp igjen!

God morgen!

Heldigvis tar ikke musikkterapien vinterferie, så jeg gleder meg veldig til å være der i dag. Musikken hjelper meg veldig når jeg har vonde dager, og det har varmet hjertet mitt å lese alle de fine kommentarene på Instagram. Jeg valgte nemlig å poste en video på IG TV, med min karaoke opptreden fredag kveld. Du finner den altså på Instagram! Der er så mange som har sett den, og jeg ble så glad for de fine tilbakemeldingene som kom i etterkant. Jeg er glad for at jeg våger å opptre på karaoke, og at jeg faktisk velger å fremføre en såpass utfordrende låt.

De siste dagene så har jeg jo da ikke vært i form, og jeg har brukt tiden til å lytte på musikk. Finne ro i sjelen, og bare la kroppen min hvile. Musikken hjelper meg til å slappe helt av , og til å koble ut negative tanker. Så jeg håper at dagens musikkterapi vi hjelpe meg, sånn at jeg føler meg enda bedre. Satser på at jeg blir glad, og at jeg får kjenne på den deilige mestringsfølelsen. Da smiler jeg godt, og kan ta resten av dagen med godt humør. Så mye betyr faktisk musikk for meg, og det blir bare mer og mer viktig i hverdagen.

Når jeg synger, så glemmer jeg alt annet. Da ligger fokuset mitt på stemmebruk, pusteteknikk og formidling. Jeg ønsker å få frem tekstene, og aller helst skal låtene sette seg fast i publikum. Det er blitt mange nye tekster den siste tiden, og jeg gleder meg veldig til å få de klare. Men jeg må skynde meg langsomt, og passe på at hele meg henger med i prosessen!

Ha en nydelig dag, og kos dere! Jeg kommer tilbake hit i kveld, og da håper jeg at du også stikker innom bloggen igjen.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!