Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

10 kommentarer

 • Chanett

  Nå er jeg sint. Nå er jeg rasende Hva har skjedd med deg? Du har jo endret deg. Ikke alle som har overvekt hvor det mentale er grunnen. Ikke alle overspiser, og jeg syntes at du heller burde sjekke opp alle sider før du svarer på spørsmål.

 • Lytten

  Så fin blogg du har, Wenche! Åpenhet trenger vi mer av<3

  Kikken: du har fans på Jodel! Sjekk ut bildetråden fra ca kl 11.00 idag på @bloggergossip

 • Kikken

  Alltid gøy med litt Q&A på en lørdag. Jeg har lyttet til helgetankene dine nå, og jeg tok meg selv i å smile fra øre til øre mens du fortalte hvilke sanger du er aller mest glad i. Vil derfor dele noen betraktninger om dem, da vi har sammenfallende smak på akkurat dette.

  «My heart will go on» – En magisk perle av en låt, en slags manifestasjon av hva vi ønsker oss av filmmusikk, vil jeg mene. Vi er vel mange som har latt tårene trille mens vi lener oss tilbake og nyter den siste modulasjonen. For meg er denne låten et bilde på evnen til å forplikte seg for livet, og kanskje ikke overraskende er også relasjonen man skaper til sangen både slitesterk og varig…

  «Shallow». Den er et mysterium. Jeg vender stadig vekk tilbake til denne låten og oppdager noe nytt ved den, og noen ganger meg selv, med tanke på hvordan jeg responderer på tonene, ordene, sårheten og et følelsesregister som blottlegger seg totalt fra låtens spede begynnelse til dens dramatiske avslutning. Når siste ord er sunget føler jeg at jeg ligger naken igjen, hivende etter pust og totalt preget av hvordan dypet i både meg og andre kan fremstå og definere hvem vi er.

  «That’s what friends are for» – denne låten siterte jeg i en kommentar til deg tidligere, da du postet en nydelig og varm tekst om vennskap. Og jeg føler det sier alt. At du selv trekker frem denne låten forteller mye om hvem du er, Wenche, og jeg kan ikke annet enn å bare oppfordre det til å keep smiling, keep shining. Ha en herlig lørdag ettermiddag.

 • Chanett

  Wenche: unnskyldning godtatt . Lytten: vi var flere som reagerte og hun snakket om det mentale. Ingen av oss som satt hørte denne posten syntes dette var okay i det hele. Ikke all overvekt kommer pga det enetale. Derfor.

 • Amalie

  Hei! Vet ikke hvor det passer å kommentere – så tar det her 🙂 lurer på om du kommer til å fortsettemed mote tips? Det synes jeg er veldig spennende å lese!