Hverdagen

Siste innspurt!

God morgen!

Da er vi kommet oss gjennom uken, og fredagen er allerede her. Det skal bli godt med helg, og det kommer til å gå fort. Nå gleder jeg meg til å komme ned på musikken, og der skal jeg få med meg hjem noen noter som jeg trenger til lørdagens opptreden. Det er spennende å lage sin egen spilleliste, og jeg skal jo tross alt opptre i ganske lenge. Men aller først så skal der trenes her hjemme, og så får jeg våkne skikkelig i en god dusj etterpå. Kroppen må være i så god form som mulig, så da er det bare å holde seg til å planen. Humøret er bra, og jeg føler at livet slettes ikke er så aller verst.

I dag skal jeg da være med på musikken i to timer, og vi skal kose oss med de låtene som vi virkelig liker aller best. Det er viktig for meg å bevare stemmen, så jeg skal være forsiktig. Men det kommer nok til å bli noen fine timer. Jeg merker at det har vært en annerledes uke siden det er vinterferie. Ungene har vært både hjemme, og borte på overnatting. Men jeg liker nok aller best de vanlige rutinene her hjemme. Det er greit for meg med vanlig skole igjen til uken. Jeg har dessverre ikke klart å levere helt på Youtube, da helsen har skrantet, og kreativiteten forsvant ut vinduet.

Men jeg kommer sterkt igjen i neste uke! Man må jo ta hensyn til seg selv, og ta de pausene som man behøver noen ganger. Jeg håper at du også får en strålende fin fredag, og så får vi alle sammen gjøre en god innsats nå på tampen av uken. Vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!