Hverdagen

Takk for gode ord!

God morgen!

Gode ord bli noen ganger veldig mektige å lese. Særlig når man er i vinden, og får masse negativt. Da er liksom de fine meldingene en skikkelig energibombe, og jeg blir så glad og takknemlig. Og så forteller det meg at dere finnes der ute, og at jeg har mennesker som ønsker meg godt. Takk til alle dere som sender meg fine ord, og som velger å bli med meg videre! Nå er hverdagen skikkelig i gang, og jeg gleder meg over de små øyeblikkene i livet. Tenk om vi alle sammen fokuserte på å si noe positivt hver dag? At vi hjelper hverandre, og ikke bare fokuserer på negativitet? Da tror jeg at der ville bli en annen atmosfære, også på internett.

Når jeg sier at jeg velger å ha et positivt fokus, så det for å skape en god hverdag i mitt eget liv. Og så har jeg et ønske om å dele det med dere som følger meg. For vi fortjener å ha det bra, og vi skal hjelpe hverandre til å se det som er bra. Små meldinger kan gjøre en stor forskjell. Å vite at der faktisk er noen som har ryggen min, er godt å kjenne på. Gode venninner å prate med, er også veldig verdifullt for meg personlig. Å kunne snakke med noen som liksom er på utsiden, og som ikke står like mye inni det som jeg gjør. Det lærer meg å se saken fra nye sider, og jeg så takknemlig for den støtten som jeg får.

I dag skal jeg som vanlig på musikkterapi, og det tror jeg bli en bra ting i dag. Ha fokus på å skape ny musikk, trigger frem gode følelser inni meg. Jeg skal koble av alt annet etter beste evne, og konsentrere meg om musikk i flere timer. Det kommer til å bli så godt for denne kroppen nå. Jeg føler meg i fin form, og smilet er på plass. Deilig å kjenne at hverdagen min fungerer så bra, og at jeg klarer meg fint ! Tusen takk til alle dere som gjør hverdagen min enda bedre.

Ha en fin tirsdag, så gleder jeg meg til å møtes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

15 kommentarer

 • Vibbedille

  Helt naturlig å ønske å ha det bra og det er bra at me er gode med hverandre. Men å kalle det å ha meninger om rett og galt for negativt blir jo helt feil opp i det hele? Det er ikkje negativt å mene noe om gale handlinger, ei heller er det hat når man påpeker at andre faktisk har gjort noe galt. Skjønner ikkje helt denne tankegangen eg?

  • Anonym

   Hva mener du Vibeke?
   Ser ikke at Wenche skriver noe sted at det å ha meninger om rett og galt er negativt?
   Det er helt greit ar du har tatt side mot AB, de fleste av oss som følger (og har fulgt) med i some-kanaler vet hva du mener, det har tilkjennegitt omatatt og omatatt og omatatt igjen. Men akkurat denne kommentaren skjønte jeg som sagt ikke.

   Forøvrig har Wenche fått mye stygge og ekle kommentarer den siste tiden, selv under dette innlegget, om du gidder å lese.

   Personlig forholder jeg meg nøytral, kjenner ingen her personlig og mine some-kanaler har jeg heldigvis drevet frem selv, uten hverken å måtte kommentere hos og om andre, skrive stygt eller ta side. Den dagen jeg må skrive noe negativt til/om noen, for å være en del av gjengen, da stenger jeg alle mine kanaler. Selvsagt støtter jeg Mette i at hun står frem, men det betyr ikke at jeg må være ufin til Wenche. Dette er ingen fjortisskrangel selv om det kan se sånn ut til tider.

   Jeg er, i likhet med deg Vibeke, Wenche og flere andre, mamma. Jeg kan ikke si til mine barn at du får ikke lov å mobbe, får ikke lov å skrive eller si noe stygt til andre, hvis jeg selv gjør det.

   Mine barn skal kunne søke meg opp uten å finne noe negativt om meg. Hvis jeg skal være deres forbilde foretrekker jeg å være et voksent, trygt sådan.

   Har dere ikke noe pent å si, la være å si noe. Du må ikke delta i alle samtaler. Heller ikke du Vibeke.

 • Lise

  Du svarte ikke på om du hadde merket at følgerne på Instagram har minket etter innlegget du skrev om Mette ?
  Det er vanlig å svare folk

 • Kikken

  Hei igjen Wenche. Er det ikke utrolig hva gode ord kan gjøre for sjela, psyken og den innvendige følelsen av velvære jeg tror både du og jeg er opptatte av å fremme, dyrke, kultivere. Det fascinerer meg sterkt og jeg ønsker derfor å dele noen tanker om dette med deg som jeg gjorde meg etter å ha lest innlegget ditt. Dette med ord er så abstrakt, men samtidig kan de skjære som en kniv gjennom hjertet dersom de brukes som våpen. Er det ikke derfor også rart at dette våpenet også kan brukes som forsvar? Ordet «må», for eksempel. For meg kan dette ordet fremstå truende, lokkende, irettesettende men også oppmuntrende. Situasjonen avgjør alt. Derfor er ikke alltid gode ord gode, men sammenhengen vil avgjøre hvordan der føles i magen når jeg leser dem. Er det sånn for deg også? Hvilke andre ord vil du tenke kan gi samme effekt, altså at de kan lokke frem et spekter av følelser – et slags ordenes foldekniv? Jeg er spent på hva du tenker om det. Utover det håper jeg du får en knallbra dag. Klem fra meg

   • Kristin

    Jeg liker deg godt jeg. Du synger jo veldig fint, det har jeg hørt på YouTube. Spiller du noe instrument? Jeg spiller litt selvlært piano, men har en stor plan med å faktisk gå å lære meg det skikkelig hos en musikklærer nå. I en alder av 43 !😁 Aldri for sent tenker jeg. Du har en fin blogg som jeg gleder meg til å følge. 😊

    • welgforedrag@outlook.com

     Tusen takk! Så deilig å høre fra deg. Jeg spiller piano, fløyte og slagverk. Så er jeg låtskriver i tillegg, og det er svært spennende. Håper at du får lære mer piano. Det er et kjekt instrument. Jeg kan bare akkorder, men det fungerer for meg! Ha en strålende dag, du gjorde min ettermiddag fin! Klem

 • Eva

  Leser at temaet for workshoppen var salg og samarbeid. Nå når du har fått deg en egen tråd på Kvinneguiden, er vel tiden moden for å ha en synlig blogg på Blogg.no ?

 • Arne

  Synes det er leit jeg, at du rett etter selv å ha slått hånden av en venn, snakker om å hjelpe hverandre, og ikke fokusere på negativitet.
  Du hadde nok kommet bedre ut ved å støtte Mette Ask, enn å bli værende på det raskt synkende skipet Anne Brith. Men ditt valg, og dine penger.
  Ser du synes det er ok å miste følgere, men skjønner ikke da helt vitsen med å være med i ABIP?
  Synes du virkelig ikke du har kastet bort pengene, når følgerne rømmer istedet for å bli flere? Eller er det sånn at du betaler Anne Brith Davidsen flere tusen for å få lov til å stå ved hennes side i stormen? For å få være hennes «venn»?
  Synes du det er vel anvendte penger, når kurset lovte flere følgere?
  Selv om du blir ledd av, så må jeg si du viser en imponerende lojalitet.

  • welgforedrag@outlook.com

   Jeg har valgt det som er riktig for meg. Kurset har lært meg mange ting. Og jeg har hatt solid økning på mine kanaler. For meg så er ikke kurset bortkastet i det hele tatt. Jeg betaler ingen for å være min venn. Men jeg har betalt for kurs som har gitt meg verdifull kunnskap.

   • T

    Grunne til at dine tall økte er nok at Mette linket til din blogg ifm Tromsø-turen. Hva fikk hun igjen for det? ET DOLK I RYGGEN.