Hverdagen

Trygge vennskap roer meg!

Jammen er jeg heldig! For jeg har så gode venninner her i Mandal, og de støtter meg når jeg trenger det. Å kjenne på den kjærligheten som de gir, gir meg en ro inni meg. De ser når jeg stresser, og klarer å snakke meg ned litt. Det er ubeskrivelig trygt og godt for meg. Min hverdag svinger jo en del, og akkurat i dag så trengte jeg å være sammen med dem. Gode klemmer får jeg ofte, og de sier hva de mener. Jeg kan stole på at de faktisk er ærlige, og det er utrolig viktig kunne prate med noen.

Vennskapet går begge veier, og jeg er veldig glad i dem. Så jeg er bevisst på å sette av tid til dem så ofte som mulig. Noen ganger så er jeg egentlig stresset, men så kommer jeg inn i varmen og blir rolig. Når jeg våger å ta noen inn i hjertet mitt, så det utrolig hyggelig å være sammen med dem. Det er lov å være sint, lei seg eller glad. Alle følelser godtas så lenge vi snakker om det, og forstår hverandres utgangspunkt. Jeg kan ikke takke dem nok for det vennskapet som jeg får være en del av. Alle sammen er verdifulle mennesker, og jeg verdsetter hver enkelt svært høyt.

Vi må våge å vise kjærlighet! Og for meg så er det befriende å ha så sterke og solide venninner. De er forskjellige, men likevel så har alle hver sin plass i hjertet mitt. La oss hylle vennskap, og sette av tid til hverandre i hverdagen. Da kommer man nærmere hverandre, og kan snakke om det som skjer rundt oss. Tusen takk til alle mine venner. Jeg er glad i dere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

11 kommentarer

 • Kikken

  Her er du inne på noe som er et så ufattelig viktig tema, og et virkelig grunnleggende behov for oss mennesker her på denne jord. Jeg smaker litt på ordet – «vennskap». Og vet du, faktisk er det som et skap. Det kan være et lite skap, gjemt borte i et hjørne, det kan være et stort skap med glassdører der transparens og åpenhet er sentralt – og der det er rikelig med plass, og glassdørene hindrer mørket fra å gjøre skapet til et mørkt og vondt sted. Langs livets landevei tror jeg vi passerer mange slags skap, alle en slags variant av de typene jeg nettopp beskrev. Men når man endelig finner det store, rause, glassdørbelagte vennskapet forstår man at man faktisk er fri samtidig som man befinner seg innenfor dette skapets definerte rammer.

  Vil avslutte med noen fine ord fra en sang jeg ofte hører på.

  Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me, for sure. That’s what friends are for.

  Takk for at du minnet meg på verdien av vennskap! Ha en fin kveld.

 • KGFelis

  Akkurat dette traff meg litt, Wenche. Venner står sammen i tykt og tynt og lar ikke utenforstående ting komme i mellom. Man kan være venner på tross av religion, alder, kjønn og politisk syn, men hvis jeg har forstått deg rett, så gjelder ikke dette for deg? Jeg sliter med å forstå ditt behov for å velge side i saken om ABIP. En deltaker er fornøyd, en er det ikke, er det grunn til å «slå opp» med vennen sin? Kan man ikke bare være enige om å være uenige og se forbi det? Er dette noe som kommer fra deg? Er du så overfladisk? Eller har du fått føringer fra mentoren din om hvem du kan få være venner med?

 • M

  DU snakker om vennskap, som ikke tar fem øre for å dolke den beste av dem alle i ryggen? Det er jo direkte falskt!

  • J

   Syns det er veldig dobbeltmoralsk av deg å skrive et sånt innlegg når du har dolket Mette i ryggen på den måten. Mette virker veldig lei seg over at det er blitt sånn og det forstår jeg godt, ingen liker å bli sviktet. Trodde venner støttet hverandre på tvers av meninger og erfaringer jeg, men tydeligvis ikke… Du skuffer meg, for jeg har alltid likt deg og sett opp til deg.

 • T

  Blir oppriktig lei meg av innlegget ditt. Det blir veldig egoistisk, så lenge DU har gode venner så er liksom alt greit…. Hva med å være en god venn for Mette når hun trengte det som mest? Du har selv skrevet at du har opplevd ar AB ikke sier fra på en god måte, hvis du ganger det med 100 kan du kanskje skjønne hvordan hun har vært mot Mette og flere andre deltakere. Husk at en dag er det du som trenger støtte.

  Du la jo også ut på YouTube hvor stolt du var for at AB så potensiale i DEG og din blogg. Synes du ikke det er flaut nå som du vet at ALLE som søkte fikk plass, også noen som ikke søkte?

 • Vibbedille

  Vennskap ja….Helt ærlig så syns eg vel dette faktisk ble ganske så spydig med tanke på omstendighetene…Men men du har vel lært av den beste kanskje? Man dekke bare over elendigheta med litt hjerter og rosa skyer til alle har glemt hva som skjedde….Denne gangen tror eg faktisk at ingen kommer til å glemme noe med det første.

 • Oh!

  Så råttent gjort av deg å skrive ett sånt innlegg om vennskap når situasjonen er som den er. Så barnslig i grunn.. Det er slik barn gjør når de vil «straffe» en de er blitt uvenn med.. Du skriver innlegg på innlegg hvor du hinter til konflikten. Hvor sliten og sint du er pga dette. Hvorfor? Ønsker du å stå i denne konflikten? Du har jo ingenting der å gjøre?
  Så tenker du kanskje at du kan avskrive oss i kommentarfeltet med at vi er nettroll og haters ( kan ikke fordra det ordet) men det kan nok vise seg å bli litt verre denne gang rett og slett fordi du støtter en svindler. Jeg har klikket meg inn på bloggen din flere ganger for å gi deg klikk. Ikke fordi bloggen er så innholdsrik men fordi du har virket som en god og snill person. Nå har du forandret deg og vist en helt annen side. Og jeg syns det er veldig synd. Mange har prøvd å advare og bedt deg være forsiktig, de har blitt avspist med spydige svar fra deg, hvis du i det hele tatt har giddet å svare. Kan lønne seg å være grei med folk på vei opp. Man treffer de samme folkene på vei ned. Lykke til!