Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer

 • Kikken

  Takk for at du deler! Utrolig spennende innhold i disse luksuriøse eskene, og jeg får nesten lyst til å bestille meg et abonnement selv. Dessverre tåler ikke huden min sminke så godt, så jeg er redd det ville vært bortkastede penger. Det er noe jeg tenker mye på, men jeg er nesten nødt til å ta disse forholdsreglene da resultater kan være både skjemmende og ubehagelig. Har du råd til meg, Wenche? Noe jeg burde prøve?

  Ellers kjenner jeg meg svært godt igjen med situasjonen du sitter i når papiret brettes av, gavebåndet løsnes og når man forsiktig lirker opp sidene i en forundringspakke som denne. Er det bare jeg som får et kick av dette, Wenche? Spenningen tar meg og jeg blir full av nysgjerrighet, engasjement og glede over hva jeg har blitt gitt. En hverdagsgave kan bety så utrolig mye – også de vi skjenker oss selv 😉 Ha en god dag videre, Wenche!

   • Kikken

    Hei T. Tusen takk for forslaget. Dette med egen blogg er ikke noe for meg. Jeg har forsøkt, og det har endt i stor frustrasjon, maktesløshet og hvis jeg skal være helt ærlig – selvhat. Nei, jeg trives mye bedre med å få oppleve små innblikk i hverdagen til andre, som for eksempel Wenche Larsen. Det er god terapi i å lese andres betraktninger. Og det er der jeg er i livet akkurat nå.