Personlig vekst

Workshop og «kakekrig» hos Anne Brith!

Foto; Ronja Østensvik

God kveld!

I går morges dro jeg hjemmefra allerede kl 06.30, og kjørte på dagstur til Sørumsand. Jeg skulle nemlig til Anne Brith Davidsen på workshop. Det er alltid litt spennende å reise av sted såpass langt helt alene, men der ligger mye mestring i det også. Nistemat var pakket med, og jeg koste meg på turen bortover. Det er litt småskummelt å komme seg gjennom Oslo, men nå har jeg gjort det noen ganger. Turen var fin, og jeg var ikke nervøs heller. Deilig å kjenne på en trygghet inni meg. Jeg var på plass kl 11.45, og da fikk jeg noen rolige minutter før vi skulle starte.

Foto: Ronja Østensvik

Det var så godt å se Anne Brith, og vi ble en fin gjeng i stuen. Den faglige biten ble også streamet, sånn at de som ikke kunne komme fikk ta del i det. Jeg lærte veldig masse i løpet av dagen, og timene gikk så utrolig kjapt. Det ble etter hvert avslørt at vi skulle ha en kake Challenge. og det ble der skikkelig god stemning av. Vi ble delt inn i to lag, og så fikk vi en time hver til å pynte en halv kaka, og være kreative. Vi gikk inn i oppgaven med iver og entusiasme. Og faktisk så var det vårt lag som stakk av med seieren! Masse latter, og vi lærte noe nytt om oss selv som enkeltpersoner.

Jeg er glad for at jeg valgte å dra dit akkurat denne gangen. For det er godt å stå sammen med kollegaer, og vise at vi er sterke sammen også. Det ble ikke noen hjemtur før kl 17.30, så det ble en lang kveld i bilen på vei hjem. Parkerte i garasjen rett før 23.30, Da var det slutt på energien, og jeg var glad for å komme hjem til min kjære mann. Det varte ikke så lenge før jeg lå under dynen min, og kroppen var ferdig. I dag så er jeg sliten, men på en god måte. Så jeg er godt fornøyd med min lille roadtrip!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer