Hverdagen

Annerledes hverdag!

God morgen!

I går var det en helt uvirkelig dag. På mange måter så ble alt så mye mer virkelig da. Og som de fleste andre, så fulgte jeg nøye med på det som ble forkynt i mediene. Det er lenge siden jeg har sett så masse på en nyhetssending. Men det føltes riktig å få med seg det som skjedde. Der er mye som nå blir annerledes i en periode. Men det kommer nok til å ende bra til slutt. Vi må alle sammen gjøre det vi kan for å stanse smitten. Jeg skal sørge for at vi som familie tar det på alvor.

Men det er ikke så lett å få ungene til å skjønne omfanget av denne saken, og samtidig ikke skremme dem for mye. Så jeg har noen utfordringer på akkurat den fronten foreløpig. Men det kommer nok til å roe seg ned etter hvert. Jeg er i den såkalte risikogruppen på grunn av mine kroniske sykdommer. Så jeg velger å holde meg mest mulig her hjemme i tiden som kommer. Det er nok det smarteste valget, og jeg har masse å jobbe med i dagene fremover.

Jeg er i mye bedre form, og det er godt å kjenne på. Nok en gang så har jeg klart å komme meg gjennom de verste dagene. Smeller kommer iblant, men jeg er i ferd med å finne roen igjen. Det skal bli godt å kunne fokusere på prosjektene mine igjen, og det er viktig for meg å være aktiv. Denne runden har jeg lært at jeg ikke trenger å prestere hele tiden. Men at jeg kan ta noen pauser dersom jeg sliter. Vet ikke om jeg klarer helt å la vær, men skal gi meg selv litt mer slakk.

Nå håper jeg at min kjære mann kommer seg hjem i ettermiddag, og at vi kan får en rolig helg her hjemme i sammen. Det blir jo ikke noe spillejobb på en stund, da alt er avlyst. Men vi kommer nok til å kose oss , og bare være sammen i fred og ro. Det har vi jammen meg godt av .

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!