Hverdagen

Er jeg ikke åpen nok?

Å dele personlige ting fra livet mitt, føles riktig for meg. Men jeg må også sette mine egne grenser. Det handler om at jeg må ha litt privatliv igjen til kun meg og mine nærmeste. Men å være personlig på internett, er ikke alltid like enkelt. Det krever at jeg har en ro inni meg , og at jeg faktisk for alltid kan stå inne for det som jeg skriver her på bloggen min. Noen ganger ønsker dere at jeg skal være enda mer personlig. Men jeg føler et behov for å kunne verne litt mer om meg selv i noen perioder. Akkurat nå så har jeg slitt med psyken min i flere dager, og jeg har valgt å prate åpent om det. Blottlagt meg skikkelig. Når jeg da opplever at flere ønsker seg enda mer personlig fra meg, så bremser jeg litt.

Jeg deler så mye som jeg føler jeg kan. Verken mer eller mindre. Og jeg setter stor pris på at dere følger meg, og ønsker å komme nært innpå meg. Men så er det en gang sånn, at dette er mitt liv og mine følelser. Jeg må ta vare på meg selv. Da kan jeg ikke dele absolutt alt med dere, og jeg vet at dere aksepterer det. Så jeg forsøker å forstå hva dere egentlig ønsker mer av. For jeg snakker om ting som ikke andre snakker om. Og jeg deler av mine sårbare sider. Det er bare det at jeg kan ikke sitte helt avkledd igjen, og vise absolutt alt. Jeg tar i mot alle tilbakemeldinger, og skal selvsagt forsøke å være til nytte for dere alle. Men føler et behov for å ha en klar grense for meg selv, og beskytte meg selv litt mer i tiden fremover.

Bloggen skal være et sted hvor jeg kan snakke fritt, og dere hjelper meg til å komme videre i livet. Det er jeg svært takknemlig for. Så jeg håper inderlig at vi kan ha en fin fremtid sammen. Åpenheten forsvinner ikke, men jeg må ta noen steg alene. Det er ikke alt jeg er klar for å dele, og noen ganger så kan jeg rett og slett ikke fortelle alt som skjer. Det går utover andre mennesker, og det ønsker jeg ikke å utsette dem for. La oss derfor ta en dag om gangen, og så håper jeg at dere vil fortsette å henge med meg i hverdagen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

3 kommentarer

  • Linda

    Jeg skjønner at du ikke vil dele alt, men noen ganger så har du litt klickbait. Du skriver en oversikt som « nå er det nokk» eller « jeg ble lei meg» Så skriver du et innlegg der du forteller at noe skjedde som gjorde at du ble lei deg, Men du skriver ikke Hva som skjedde, men en relativt lang tekst der du går rundt grøten og bare snakker generelt om å bli lei seg. Dette oppleves nokk kanskje av flere som om du «lurer» leserene dine til å klikke seg inn på bloggen din med en dramatisk overskrift, uten at de egentlig få vite noe som helst om hva som har skjedd. Det som skjer da på sikt er at folk slutter å klikke seg inn fordi de opplever at du roper Ulv ulv om du skjønner. Så mitt råd er at om du ikke vil dele en hendelse( som er forståelig) ikke skriv et innlegg om det i det hele tatt. Dropp det. Stå på videre 🙂

  • Siv

    Hei. Enig med Linda. Det blir veldig tåkete og generelt så får egentlig ikke tak på noe. Så derfor takker jeg for meg nå.