Hverdagen

Godfølelsen er på plass!

God morgen!

I natt har jeg sovet godt. Deilig å kjenne at godfølelsen er på plass igjen, og jeg er klar for en ny dag med varierte oppgaver. Jeg skal prate med flotte folk på telefon og chat i dag, og det blir jo koselige å ha noen fine samtaler i dag. Det er jo ikke så mange man møter nå til dags, og dagene kan bli ganske lange her hjemme. Men jeg trives godt i eget selskap, og har nok av ting som skal gjennomføres i dag.

Det blir livesendinger på Facebook og Instagram i dag også, og det er jo alltid et kick. Deilig å kjenne at man lever, er det ikke sånn? Jeg er heldigvis ikke så redd for å snakke via kamera, så det pleier å gå greit. Nå er det jo ekstra spennende dager denne uken, så jeg jobber så godt som jeg bare kan. Godt å ha flotte mennesker som heier meg frem, og som har tro på meg. Jeg kjenner at det krever litt mot, men det føles likevel veldig fint å være i gang.

La oss alle sammen ta fatt på en ny dag, og være gode mot hverandre! Det er ikke noe poeng i å deppe for det som allerede har skjedd, men heller fokusere på det som ligger foran oss! Ha en strålende tirsdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!