Personlig vekst

Ikke ligg på sofaen nå!

God morgen!

Vi tar alle sammen valg i livet. Noen ganger må man innse at det ble feil. Og livet ble kanskje ikke akkurat sånn som du hadde tenkt. Men vet du noe? Du er ikke den eneste som har opplevd motgang. De aller fleste har kjent på baksiden av medaljen. Jeg har hatt tøffe runder i eget liv, og vet hvor vondt det kan være i lange perioder. Men det viktigste er at det ordner seg til slutt. Så lenge man aldri mister livsgnisten.

Nå er vi midt inni en usikker periode, og vi er mange som er litt bekymret for fremtiden. Men den kommet, og denne tilstanden vil ta slutt en gang, Vi vet ikke akkurat når, men det vil bedre seg med tiden. Nå er det viktig at vi passer litt ekstra på hverandre. Lytter til hverandre, og pusher hverandre fremover. Vi skal ikke bare bli sittende passive i egen stue. Ta grep, og lag deg en produktiv hverdag. Sett opp en plan, og følg den. Aktivitet er viktig for å redusere negative tanker. Sofaen et ikke den smarteste plassen å være akkurat nå. Vær kreativ, og skap noe i livet ditt. Kanskje det er på tide å tenke litt nytt?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Yoytube!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat {torsdag}

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!