Personlig vekst

Jeg er fortsatt flau!

Denne uken har jeg kjent på så mange følelser. Begeret rant over på tirsdag, og det resulterte i et stort panikkangstanfall. De siste dagene har derfor vært meget utfordrende å komme seg gjennom, og det har vært såre følelser. Tårene har trillet så mange ganger, men jeg endelig i ferd med å legge det bak meg. Noen ganger så kommer jeg meg til hektene igjen kjapt og greit. Men denne gangen måtte jeg virkelig jobbe hardt med meg selv over tid. Kjenne etter på hva jeg egentlig skammet meg over, og hvorfor jeg følte meg så ribbet og naken.

Sårbarheten har vært skikkelig stor. Det var så vondt å ta tak i akkurat denne episoden, og forsøke å lære av den. Men jeg har kommet i gang med hverdagen igjen, så godt som mulig i disse tider. Men jeg får nå noen rolige uker her hjemme, og det komme nok til å bli bra etter hvert. Da er jeg i en rolig setting, og kan ta ting i mitt eget tempo. Psykiske utfordringer er til tider veldig vanskelig, og man vet ikke hva man skal gjøre der og da. Nå i etterkant ser jeg at det bare måtte komme på et tidspunkt. Kroppen min har vært skikkelig trigget over lang tid, og da gikk det ikke lenger. Følelsene måtte komme ut av meg.

Jeg skammet meg over å ha et panikkangstanfall i offentligheten. Og jeg jobber fortsatt med å få vekk den følelsen. For jeg vet jo at de som var rundt meg, bare ønsker meg alt godt. Det er min egen stolthet som har fått en ripe i lakken. Det er nemlig sånn at selv om jeg skriver om dette her på bloggen, så ønsker jeg jo ikke å vise meg på mitt aller mest sårbare. Da ønsker jeg meg bare hjem, og ikke noen andre steder. De siste dagene så har jeg fundert masse , og jeg har et ønske om å endre meg på sikt. Men det kommer til å kreve mange tunge stunder. Så jeg tar en dag om gangen, og skal fokusere på det positive.

Takk til alle dere som har hjulpet meg denne uken. For meldinger og samtaler, omtanke og kjærlighet. Denne gangen så har jeg virkelig trengt å kjenne på denne store omsorgen. Nå skal jeg bruke hjemmetiden godt, og forsøke å komme over dette også. Jeg er i bedre form, men er fortsatt sårbar. Så da er det kanskje ikke så dumt med litt karantene fra omverdenen i en tid fremover.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!