Hverdagen

Jeg trengte en pause!

God kveld!

Det har vært så godt å tilbringe dagen sammen med mannen min. Vi hadde behov for å være litt sammen alene, og kunne snakke om ting uten innblanding. I tillegg så var det godt å komme seg litt vekk fra huset hjemme, og forsøke å tenke på noe annet enn jogg og nytt prosjekt. Det er nemlig sånn at mitt hode jobber på spreng hver eneste gang jeg skal starte med noe nytt. Og det er ganske utfordrende å få det til å stoppe for en stund. Men vi klarte å fokusere på det som vi skulle få gjort i dag.

Som vanlig så ble jeg veldig sliten på veien hjem, og det var godt å komme seg ned på sofaen en liten stund. Det er rart hvordan denne kroppen faktisk jobber hele tiden, og spiser opp kreftene mine. Men jeg kjemper i mot en stund, og så hviler jeg heller resten av kvelden i dag. Fint vær å være på kjøretur i , og vi hadde en veldig fin dag. Glad for at vi ser hverandre, og velger å prioritere litt tid for oss selv. Jeg føler meg så heldig som har en så god livsledsager, og det er trygt og godt.

Jeg trengte altså en liten pause fra jobbingen i dag, og det er deilig å ta fri med god samvittighet iblant. Nå er det rolig kveld hjemme, og så er det en vanlig søndag hvor min mann reiser på jobb ganske tidlig. Det går helt fint, for vi er så vante med å ha det sånn. Og da er jeg klar til å jobbe videre på mine prosjekter. En herlig helg, med andre ord!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

 • Linnea

  Skjønner ikke dette heller jeg :»Som vanlig blir jeg sliten på veien hjem».
  Betyr det at du faktisk forventer å bli sliten og forteller kroppen din at den skal bli det?
  Hvorfor ikke snu tankegangen og heller fortelle kroppen at nå skal du og jeg kroppen ha det hyggelig på tur med mannen din. Du snakker så mye om positiv tankegang, kanskje leve litt mere som det du snakker om kunne være en idé?

  • welgforedrag@outlook.com

   Jeg kjenner kroppen min veldig godt. Koser meg på tur jeg, men vet også at jeg da må forvente at kroppen blir sliten. Det handler om å akseptere sin egen helse, og være forberedt pp at det kan resultere i at man blir sliten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *