Hverdagen

Kjøpestopp i heimen!

God morgen!

Her i huset så er det nå full kjøpestopp. Det betyr at vi kun handler inn det som er nødvendig. Resten må brukes til regninger, og til en litt uforutsigbar fremtid. Man vet ikke hvor lenge der er jobber for transportbransjen, og vi forsøker å være i forkant. Så da er det best å stoppe med alt som ikke er helt nødvendig. Jeg synes det er skikkelig kjipt med sånn perioder. Men vi må jo bare være litt ekstra forsiktige. Enn så lenge så sier jeg ikke opp abonnementene mine, men det kan være at det skjer etter hvert. For dersom man blir permittert, så minker jo inntekten betraktelig.

Jeg har ikke noe problemer med å holde meg borte fra butikker. Men nettbutikker er verre. Men jeg er fast bestemt på at det nå er full stopp. Og vi skal nok klare oss helt fint. Alle sammen har det vi trenger, så det er ikke noe som mangler sånn sett. Vi har alle sammen veldig godt av å handle mindre. For vi lever i et samfunn hvor mange lever i en overflod, og så glemmer man at der er mange som sliter rundt oss. Jeg vet at i min garderobe, så er der mer enn nok klær. Og jeg har ikke vondt av å skjerpe meg litt. Denne gangen så ønsker jeg å være forsiktig, sånn at vi ikke får sjokk dersom det blir nedgang i inntektene våre.

De siste dagene så har eposten min vært full av ulike reklamer. Og det er ikke måte på hva de tilbyr. Fri frakt, og såkalte tilbud. Men jeg går ikke på det, og sletter umiddelbart. Det er mange i Norge som vil få en usikker fremtid akkurat nå. Så jeg håper at vi alle sammen kan være forsiktige, og passe på at vi ikke gjør store investeringer akkurat nå. Det kommer til å gå bra til slutt, men vi må være forsiktige nå.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

 • HS

  Nei, nei, nei!

  Om alle følger rådet ditt om å slette reklame og kjøre full shoppestopp nå, vil denne krisen bli mye verre og enda flere arbeidsplasser gå tapt.

  Et VELDIG viktig poeng er tvert imot at vi nå IKKE trekker oss fullstendig tilbake mht. kjøp av varer og tenester! Om vi stanser sirkulasjonen av penger vil dette raskt kunne føre til mangler på mange (og viktige) varer og tjenester, samt at det vil kunne ødelegge arbeidsplasser.

  Shoppestopp nå er en spiker i kista i denne krisen!

  • welgforedrag@outlook.com

   Hver enkelt må selv se hva de ønsker å prioritere sine penger. For vår del, så må vi ta hensyn til mulig permittering og nedgang i inntekt. Da ble våre inntekter brukt til kun det nødvendigste.