Hverdagen

Nå er jeg klar!

God morgen!

Da er mandagen her, og vi er i gang med ny uke. Jeg føler meg klar for å starte på dagens oppgaver, og det trenger jeg nå. Det skal bli kjekt å skape mer innhold til mine kanaler, og jeg skal jobbe med flere prosjekter. Alltid noe som nå gjøres, og så er der litt huslige ting som må gjennomføres i tillegg. Da kommer denne dagen til å gå fort for min del, og jeg tror at det er lurest for min del. Jeg skal sørge for at fremdriften fortsetter, og at jeg ikke blir sittende fast i negative tanker akkurat nå.

Har du funnet din løsning? Hvordan har du det i karantene? Del gjerne i kommentarfeltet. For min del så er jeg i godt humør, og da klarer jeg det meste. Krysser fingrene for at ingen av oss blir syke, og at vi dermed kan ha det ganske fint i karantene. Vi skal kose oss litt i løpet av uken, men jeg skal holde meg til planen min. I dag blir det trening, dusj og mat. Så er det klart for å spille inn videoer til Youtube. Ønsker å få lagt ut litt flere sanger på Youtube, så da ordner jeg det denne uken.

Så skal jeg forsøke å komme meg videre på mine tekniske utfordringer, og der må jeg være tålmodig. Min dag er altså ikke tom i det hele tatt, og jeg kan holde på så lenge jeg orker. Det er viktig å ta noen pauser, og hvile akkurat sånn som før. Men jeg skal skape masse i dag, og det er alltid like spennende. Jeg gleder meg til å se hvordan alt blir til slutt! Ha en fin mandag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer