Hverdagen

Velg dine kamper med omhu

Hvis du har mange utfordringer, så vil jeg anbefale at du velger dine kamper med omhu. Det handler om at når endringer skal gjennomføres, så vil det kreve at man har fullt fokus. Det er nesten umulig å ha fullt fokus på mange prosesser samtidig. I hvert fall når det kommer til vår mentale helse. Man blir fort sliten, og da vil der ikke bli nok energi til å fullføre hver enkelt prosess. Dette er noe som jeg har bommet skikkelig på selv mange ganger, og som jeg enda må minne meg selv på.

Livet ditt skal vare lenge, og du må bevilge deg nok tid. Man trenger hvile mellom slagene, og man må lytte til sin egen kropp. Når man er i mentale prosesser, så kan man fort få tankekjør og uro. Da er det ekstra viktig å ta en time-out. Bruke litt tid på velvære, og på å samle krefter før man starter på igjen. Den vanlige hverdagen skal jo gjennomføres underveis. Pass på at du gir deg selv noen gode pauser, og at du er glad for de målene som du allerede har nådd. Det er så utrolig viktig at du selv ser lyspunktene, og at du våger å gi deg selv ros for egen innsats.

Lag deg en prioriteringsliste, og finn ut hva som er det aller viktigste å få på plass. Så bygger du deg en skikkelig solid grunnmur, og da vil du endelig kunne stå stødig når det blåser litt. Husk at Roma ble ikke bygd på en dag, så det er helt ok å bruke god tid på dine egne prosesser.

Klem fra Wenche

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!