Hverdagen

Endelig har jeg våknet!

Jeg har de siste dagene merket en forskjell. For nå er jeg i gang med nye medisiner, og en del av de gamle er på vei ut av kroppen min. Det tar jo litt tid, og det har vært noen stunder med typiske reaksjoner fysisk. Men jeg er så glad for å si, at jeg føler meg veldig bra akkurat nå. Akkurat som om jeg har våknet litt fra en slags dvale. Energi nivået mitt er høyere, og jeg er nesten litt hyperaktiv i perioder. Det føles rart å starte dagen med såpass våkent blikk. Jeg har ikke hatt store doser med medisin, men det har tydeligvis holdt både følelser og kropp i en slags rar tilstand.

Det er ikke skjedd en magisk endring, som gjør at alle mine utfordringer plutselig forsvinner. Nei, her må man være realistisk. Det kommer til å svinge en del, både fysisk og mentalt. Men jeg gleder meg over de gode stundene, og den gode følelsen av pågangsmot. For meg så er det så herlig, og befriende! Smilet er på plass, og jeg har sovet gjennom natten uten å drikke minst 4 ganger. Sånn blir det mer energi av, og det er jeg så klar for å nyte. På musikkterapien var jeg i overkant glad og ivrig, og ganske så på kanten til hyperaktiv. Regner med at jeg lander ned på en gyllen middelvei etter hvert. Blir bare så utrolig glad for å våkne mer til liv!

Hver eneste dag skal man nyte de små øyeblikkene. De stundene hvor man kjenner på livsglede, og ikke har så mange bekymringer. Det er gode øyeblikk. Som fyller meg med et håp om en bedre hverdag. Jeg skal ta godt vare på meg selv, og ikke kaste meg over alt som finnes der ute. Men jammen meg skal jeg nyte livet litt. For det føles som at jeg har fått en helt ny vår!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!