Musikk

Glede i hele meg!

God morgen!

Jeg gleder meg skikkelig til å ha live konsert på Tiedemands Cafe sin facebook siden i kveld. Så i dag er det bare å gjøre den siste finpussen på musikken, og så skal jeg passe på at jeg hviler nok før konserten. Blir kjekt å pynte seg litt også, etter nokså mange uker med koseklær her hjemme. I kveld blir det på med sminke, og et behagelig men fint antrekk. For meg så er slike dager som dette, noe av det kjekkeste som jeg vet. Å mentalt forberede seg til en opptreden, har jeg god trening i etter hvert. Og dette kommer bare til å bli kjekt!

Det er litt rart at jeg ikke er redd for å ha live konserter på internett. Men det gir meg rett og slett et slags kick! Det trigger frem ekstra konsentrasjon og fokus. Jeg må være forberedt, og ha god kontroll på det jeg skal fremføre. Mye av jobben gjøres nemlig i forkant. Å kunne synge foran mennesker, er jo noe av det gøyeste som finnes for meg. Så om de sitter foran skjermen, så får det også bli en god opplevelse for dem. Jeg skal gjøre mitt aller beste, og håper at de får en fin stund med min musikk. Livet gir meg stadig nye muligheter, og jeg velger å gripe tak i de aller fleste!

Gleden som musikken gir meg, er så utrolig viktig. Og jeg vet at slike opplevelser som dette, vil gi meg verdifull erfaring som artist og musiker. Man må være villig til å gå ut av komfortsonen noen ganger, og ta de sjansene man får. Så nå skal jeg ta godt vare på meg selv, og kun ha et positivt fokus inni hodet mitt resten av dagen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat(torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Sjekk gjerne ut Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!