Musikk

Jeg fikk det til!

God kveld!

Den siste tiden så har jeg kommet godt i gang med å lage melodier til mine tekster, sammen med musikkterapeutene. De to siste tirsdagene har vært skikkelig produktive, og vi jobber oss fremover. Melodien er kommet på plass på nye tekster, og vi ser en helhet. Det er så spennende å jobbe med egne låter, og se hvordan de utvikler seg. Fra kun en tekst, så melodi og så en helhet. Da blir jeg så glad, og stolt. For dette har vært min drøm hele livet, og jeg får endelig utvikle meg som låtskriver og artist.

Musikken gir meg en glede, som jeg nesten ikke kan beskrive med ord. For den fyller kroppen med positiv energi, og jeg kjenner på mestringsfølelsen. Selvsagt kan musikk også være en plage, særlig dersom man kjører seg fast. Heldigvis så har jeg så mange tekster, at vi kan ta pauser og jobbe med noen annet. Jeg har gradvis blitt tryggere, og kaster meg utpå med egne ideer underveis. Nå er jeg i ferd med å frigjøre meg selv, og faktisk se at jeg kan skape melodier til tekstene mine.

Vi har mange planer når det kommer til musikken. Og nå skal vi se om vi kan få søkt etter noen midler etter hvert, sånn at platen kan bli innspilt. Det ville være en stor drøm som blir virkelig. Da kommer det nok noen gledestårer hos meg, og jeg ser virkelig frem til å kunne dra i studio med eget materiale. Jeg er ufattelig heldig som får så god hjelp. Det setter jeg så pris på, og jeg får utvikle meg hver eneste gang. I dag så var det veldig kjekt å knekke noen koder, og få melodien nesten helt på plass.

Jeg gleder meg allerede til neste tirsdag, og håper inderlig at jeg holder meg frisk. For nå er jeg inne i en god periode, og våger mye mer. Det kommer til å skape gode resultater, og fører meg nærmere drømmen min!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyker hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!