Hverdagen

Jippi, det er fredag!

God morgen!

Da er endelig fredagen her, og vi er så klare for å ta helg igjen! Jammen meg har disse tre dagene føltes som en evighet. Sånn er det bare noen ganger, og vi kommer oss alltid gjennom det på vår egen måte. I dag skal vi fortsette med hjemmeskole, men jeg må stikke en tur til fastlegen i dag. Er litt spent på hva vi kan finne ut av der, og håper det blir en god løsning på mine utfordringer. Det er jo ikke noe farlig, men likevel ganske så viktig for min egen hverdag. Jeg har også noen andre ærender, så dette blir nok en travel dag for min del. Alltid noe som skal gjøres, eller noen som trenger mamma sin oppmerksomhet. Det er jo ganske koselige også.

Jeg gleder meg til å ha familien samlet igjen i helgen, og håper vi får to fine dager sammen. Der skal nok bli gjort en del fornuftige ting, men så skal vi unne oss tid til avslapping og kos også. Jeg er glad for at enda en uke er vel overstått, og skal bruke tiden fornuftig. Det blir treningsturer, og jeg skal få litt tid for meg selv. Skal bli godt å senke skuldrene ned litt nå. Aller først må vi bare få gjennomført denne skoledagen, og så kan vi ta helg med god samvittighet. Både små og store har kjent på mange følelser denne uken, så vi trenger litt ro nå. Gleder meg til å kunne ha noen her hjemme å snakke med, og prate om voksenting.

Det er ikke mange dager uten min mann denne uken, men jeg har virkelig savnet ham. Så det blir digg å få min kjære mann hjem i ettermiddag. Så skal vi kose oss med fredagstacoen som vanlig, og holde på våre tradisjoner. Vi er noen skikkelig vanedyr, hele gjengen her i huset! Men humøret mitt er betraktelig bedre i dag, så det lover godt for helgen. Jeg klarer som regel alltid å finne tilbake til smilet mitt. Men denne uken har vært en skikkelig prøvelse. Vi bestod, og kan nyte helgen med god samvittighet!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!