Hverdagen

Mine planer i dag!

God morgen!

Jeg er så klar for en ny dag, og håper virkelig at dere også har det fint. Det er gode dager for min del akkurat nå, og det er jeg så glad for. Man må virkelig sette pris på de gode stundene som faktisk finnes i hverdagen, og jeg har blitt mye mer oppmerksom på akkurat det. Særlig i disse tider, hvor man ikke kan gjøre alt akkurat som vanlig. Faktisk så føler jeg at vi kan lære veldig masse av denne situasjonen, og jeg velger å fokusere på det som er bra. Her hjemme slapper ungene av, og vi voksne gjør litt av hvert om dagen. For min del så er struktur viktig, så jeg holder på mine rutiner så godt som jeg bare kan.

Mine planer i dag, inneholder både hvile, jobb og trening. Så det er godt å faktisk ha muligheten til å gjøre som man føler for her hjemme. Jeg er opptatt av at familien min har det fint, og at vi klarer å kose oss litt ekstra også i påsken. Langfredag er jo en dag hvor vi ikke gjør så veldig mye. Men jeg må holde meg i gang, sånn at humøret holder seg oppe. For lite aktivitet, medfører nemlig tungsinn hos meg. Det skal bli en god middag også senere i dag, og det blir nok veldig bra. Vi skal kose oss med kalkunfilet, og det liker alle sammen. Digg med skikkelig god mat, og unne oss litt is til dessert er også innafor i dag.

Ha en fin langfredag, folkens! Husk å være gode mot hverandre, og ta godt vare på både store og små! Vi snakkes igjen her i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!