Personlig vekst

Åpner jeg opp igjen?

Jeg må noen ganger ta vanskelige valg!

Jeg har den siste tiden holdt kommentarfeltet mitt stengt på bloggen. Og jeg har bestemt meg for å ha det stengt i tiden fremover også. Rett og slett fordi jeg trenger å beskytte meg selv litt fra det vonde som skrives om meg. Det har ikke psyken min godt av, og jeg trenger kreftene mine til helt andre prosesser. Selvsagt kan dere nå meg via sosiale kanaler, og det går helt fint. Faktisk 99% veldig koselig å høre fra dere! Så ikke nøl med å sende meg noen konstruktive ord. Men så er det nå en gang sånn, at jeg er åpen om min mentale utfordringer i hverdagen. Og min fastlege har gitt meg klar beskjed, så jeg velger å lytte til hennes råd.

Humøret skal ikke noen få ta i fra meg!

Det er alltid trist å måtte lukke ned en kommunikasjonsmulighet. For jeg ønsker å ha en nærhet til dere som følger meg. Men jeg må ta vare på egen helse, og ta de avgjørelsene som er nødvendige for min videre fremgang. Som alle andre her på internett, må jeg også takle motgang og netthat. Men min helse blir så trigget, at det også blusser opp fysiske smerter. Sånn kan jeg ikke ha det, og tar derfor bort de tingene som skaper mest uro. Det er ikke feigt, men helt nødvendig. Jeg orker nemlig ikke at der skal skrives masse dritt og negativitet på min blogg. Liker du den, så kjempefint. Men hater du den så intenst, så finne deg en annen blogg. Så enkelt, men likevel ganske vanskelig for en del mennesker der ute.

Avgjørelsen føles riktig for meg!

Midt i alt dette, så er det faktisk befriende også. For det er godt å slippe de stygge ordene. Selvsagt kan de komme andre steder, men det skjer ikke så ofte. Der er mange der ute som tror at jeg ikke takler kritikk. Men sannheten er jo at jeg har levd med kritikk hele livet, og har skapt meg en måte å takle det på. Dessverre så er der mekanismer i kroppen min, som nå reagerer svært sterkt. Og jeg er i tillegg hyper sensitiv. Da blir det masse uro både fysisk og psykisk, og ordene gjør ekstra vondt. Jeg er derfor nødt til å beskytte meg selv best mulig. Selv om det er trist å stenge ned. Husk derfor at jeg blir veldig glad, når dere kontakter meg på sosiale medier! Jeg håper at dere fortsetter å følge meg i min hverdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!