Personlig vekst

Det var riktig!

Jeg er så glad for at jeg endret livet mitt!

God kveld!

Det har nå gått noen måneder siden jeg startet på min livsstilsendring. Det er faktisk mer enn et halvt år siden. Og jeg merker store endringer på både fysisk og psykisk helse. Det forteller meg at jeg har gjort moe riktig. Jeg har hatt en vektnedgang, og det føles selvsagt veldig bra. Det er noen ganger litt harde dager, men jeg forsøker etter beste evne å holde meg til planen min. Sunnere mat er også i ferd med å føles naturlig, og jeg jobber hardt med å ha et bra spisemønster. Det tar litt tid for meg å endre på rutiner i forhold til mat, så jeg jobber fortsatt hardt hver dag.

Humøret er bedre, og kroppen er lettere!

Jeg føler meg i ganske god form, og det er deilig å føle seg lettere til sinns. For selv om jeg bli mindre , så blir jeg samtidig sterkere. Og akkurat det, kommer veldig godt med. Nå har jeg mer overskudd, og jeg tar mye bedre vare på meg selv. For jeg har skjønt hvor viktig det er for meg personlig. Koser meg litt ekstra ved sminkebordet om morgenen, og passer på huden min om kvelden. Tar meg tid til velvære underveis i hverdagen. Sånne små ting, som virkelig utgjør en positiv forskjell i min hverdag. Når jeg passer godt på meg selv, så smitter det over på familien min.

Jeg er så klar for å skape en god fremtid!

Så jeg vil bare utfordre deg til å ta vare på deg selv! Sørg for at du pleier deg selv på en god måte, og at du føler deg vel. Bruk litt tid på egen velvære, og gjør det i ditt tempo. Der er ikke alle som liker å sminke seg, så det er opp til hver enkelt. Men bare det å gi seg selv litt positivt fokus, er utrolig viktig i en travel hverdag. Jeg er utrolig glad for at jeg startet på min livsstilsendring, og jeg er ikke i mål enda. Men jeg skal passe på meg selv underveis, og gjøre dette til en så god lærdom som mulig.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!