Hverdagen

Ei morgengretten kjerring!

Jeg er ikke den enkleste dama å leve sammen med!

Da jeg våknet i morges, så føltes denne kroppen totalt stiv overalt. Smerter i nesten alle muskler og ledd, og da sank humøret mitt med en gang. Jeg måtte jobbe hardt med meg selv, og kom meg opp for å spise frokost sammen med min kjære mann. Han var i strålende humør, mens jeg var skikkelig morgengretten. Da ble det ikke så enkelt å få meg i godlune. Men vi kom oss greit gjennom frokosten, da han skjønte at jeg var stappfull av smerter. Heldigvis klarte jeg å spise, og så fikk jeg god til for meg selv etterpå. Han dro ut, og jeg kunne sminke meg i fred og ro før musikken.

Å ha en partner som forstår meg, er så utrolig viktig. For vi ungår mange konflikter, så lenge vi klarer å kommunisere. Det var viktig for meg å ha det litt mer rolig under frokosten i dag. Og da jeg klarte å forklare ham hvorfor, så ble stemningen bedre umiddelbart. Han vet nemlig hva jeg trenger akkurat da, og han respekterer meg. På den måten kunne jeg tine gradvis opp, og starte dagen på en forsiktig måte. Medisinen fikk tid til å virke, og jeg kom meg i gang med egen velvære. Det var et tiltak, men jammen meg fikk jeg en god effekt av det.

Jeg er ikke den letteste personen å leve sammen med. Det vet jeg veldig godt, og jeg forsøker etter beste evne å være en god ektefelle og kjæreste. Jeg føler meg så heldig, som har akkurat ham som min ektemann. Å prate sammen, er noe som vi alltid har vært veldig gode på. Og det skal vi fortsette med. Det er så viktig at vi to forstår hverandres behov, og at det er naturlig å hjelpe hverandre der og da. Noen ganger er det meg, andre ganger er det han. Vi er her for hverandre, på godt og vondt. Det er kjærlighet på sitt beste.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook ,Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!