Personlig vekst

En ny kone!

Digg når min mann legger merke til endringer!

God morgen!

Jeg og min mann hadde en koselig prat her om dagen. For han har lagt merke til en del endringer, og kona hans er blidere! Ja, jeg har virkelig kviknet til etter at jeg byttet medisiner. Deilig å ta vekk medisiner som virkelig har holdt meg «tilbake» i lengre tid. Nå har jeg hatt noen uker med de nye medisinene, og hverdagen min er så mye bedre. Jeg sover bedre, har mer energi og er usedvanlig «våken»! Det resulterer i at jeg jobber bedre, får unnagjort en del flere ting her hjemme og tar nye steg teknisk. Det er en fordel for hele familien, selv om jeg fortsatt må jobbe hardt mentalt.

Ubeskrivelig deilig å føle seg våken og fri!

Nå gir jeg meg ikke så lett, og nekter å godta at jeg ikke får ting til! Det betyr selvsagt at det noen ganger går en kule varmt, for jeg er en krutt tønne noen ganger. Men jeg mestrer så mye mer, og mange ting har blitt enklere for meg i hverdagen. Så jeg føler virkelig at det nå er mer profesjonelt , og det har jeg lengtet etter. Ikke en ekspert, men i hvert fall på riktig vei. Det er kjekkere å skrive, og jeg klarer å redigere både video og bilder på en bedre måte. Når jeg kjenner på mestring, så blir jeg jo super glad, og litt hyperaktiv noen ganger. Jeg er generelt i mye bedre form, og det smitter over på hele gjengen hjemme!

Gleder meg til fremtiden sammen med verdens beste mann!

Fremgangen er svært etterlengtet for både meg , og resten av familien. Jeg er en bedre kone, og en blidere mamma nå. For jeg føler at jeg mestrer hverdagen min bedre, og at jeg faktisk er ganske flink til mange ting. Nå er det ikke så skummelt lenger, og jeg gleder meg til å jobbe videre i tiden som kommer nå! Det er kjekt å høre at min mann er stolt av kona si, og at han faktisk ser det jeg jobber med. Han er en så god støttespiller for meg, så det skulle bare mangle at jeg kan være så god kone som mulig for ham. Vi er nemlig et godt team, og kan fikse det meste sammen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat; wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!