Hverdagen

Fantastisk dag!

Fredag er den beste dagen i uken!

God morgen!

I dag skal jeg ha en ganske så travel formiddag. Jeg skal nemlig ha en livesending kl 10.00, og så skal jeg delta på musikkterapi allerede kl 11.00 nede i byen. Og aller helst så skal jeg jo få unnagjort en del andre oppgaver her hjemme før det. Så man kan ikke ligge på latsiden akkurat nå. Men jeg gleder meg veldig til dagens aktiviteter, og har også et håp om å rekke en liten sykkeltur senere i dag. Vi får se hva kroppen tillater meg å gjøre.

Fredager er deilige dager! Herlighet, sånn som jeg elsker den dagen. Helgen starter, min kjære kommer hjem og vi koser oss . Kan det bli så mye bedre, sånn egentlig? Nei , jeg koser meg skikkelig med de fine øyeblikkene i hverdagen min. Det har jeg lært meg til å gjøre, og det gir meg så mye glede i hverdagen. Positivt fokus får meg gjennom hverdagen, og jeg klarer å ta meg inn igjen de gangene jeg sliter.

Ha en strålende fredag, alle sammen! La oss gjøre en skikkelig god innsats, for da smaker helgefølelsen enda bedre. Jeg er sikker på at du kan skape deg en god helg, og at du har mange glimt av glede som du må nyte enda mer! Ta godt vare på deg selv, så snakkes vi her igjen i kveld! Gi gass!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!