Hverdagen

Feminiteten blomstrer!

Jeg elsker håret mitt!

God morgen!

Jeg er så glad for at så mange gir meg komplimenter for håret mitt. For jeg stortrives virkelig med langt hår, og ønsker enda mer lengde på det. Så derfor skal jeg la det få vokse enda mer, og kun klippe noen millimeter hos frisøren iblant. Da holder håret seg friskere, og jeg får en velstelt hårmanke. Digger faktisk å ha lengde på håret, og føler meg så uendelig mye mer feminin enn tidligere. Når jeg ser på bilder av meg med kort hår, så knyter det seg litt i magen. For jeg var i en indre konflikt om min egen kropp og kvinnelighet. Det var en slitsom periode, og jeg er så glad for at jeg har funnet min feminisme nå i de senere årene.

Så mye tryggere på min egen kvinnelighet!

Nå har kun mitt eget hår, og min egen hårfarge. Så det der så naturlig som det kan få blitt. Jeg er heldig som har skikkelig bra hårvekst, og det har vokst kjapt hos meg. Frisøren har alltid kommentert at håret mitt vokser fort, og det fortsetter selv om håret nå er relativt langt. Jeg har ikke bestemt meg for hvor langt håret skal få bli, men det kommer nok en naturlig stopp etter hvert. Jeg er jo ganske lav, så der kan ikke være hår helt ned til rumpa. Det vil nok stoppe en del før det. Uansett så gleder jeg meg over å kunne pynte meg, og skal lære meg å flette håret selv etter hvert. Det er nemlig noe som jeg har lyst til å kunne selv, og jeg må øve på det.

Fantastisk å endelig føle seg fin!

Der går en del tid til å stelle meg hver dag, men det er det verd. For jeg føler meg så mye bedre, og får lyst til å være i aktivitet. Jeg skal ta godt vare på håret mitt, og sørge for at det er naturlig og fint. Så gøy når frisører sender meg fine kommentarer om håret mitt, og jeg blir så glad. Det er jo kjekt å få gode ord i hverdagen. Jeg skal lære meg nye frisyrer, og style håret litt mer avansert etter hvert. Gleder meg til å pynte meg masse i tiden fremover!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!