Personlig vekst

Gry Sinding, du rocker!

Jeg suger til meg ny kunnskap, og justerer på livet mitt!

Jeg ønsker å planlegge uken som kommer, og har brukt litt tid i kveld på akkurat den oppgaven. Det blir jo en ganske kort skoleuke, siden der kommer helligdag og inneklemt fridag. Noe ungene mine setter stor pris på. Jeg må derimot være forberedt på litt andre dagsplaner, og det trenger litt forberedelser fra min side. Jeg har god kontroll på det som skal gjennomføres, så jeg må rett og slett bare justere planene mine en del. Noe som er naturlig, og en god trening for min mentale helse.

For meg så er det viktig å hente inspirasjon og motivasjon utenifra, så jeg er med i Gry Sinding sitt Grunder U. Der lærer jeg masse om salg i sosiale medier, og jeg får mange tips om hvordan jeg som menneske kan justere på livet mitt. For vi trenger alle sammen å finpusse på detaljer, for å bli en bedre versjon av oss selv. Jeg digger å lytte til denne dama, og hun har så mye spennende å lære bort. Så jeg suger til meg masse lærdom, og tar for meg av du kursene som hun tilbyr oss.

Det er viktig for meg å kunne lære mer, og bli enda bedre i den jobben som jeg gjør. For jeg er kun i starten, og dette kommer til å ta tid. Men jeg vet hvor jeg ønsker å komme, og det skal jeg klare å få til med tiden. Man kan ikke ta heisen til toppen, men gå alle trappetrinnene. Det har jeg hørt mange ganger fra mine mentorer ,og det er så sant. Så nå skal nok en uke fylles med verdifull kunnskap, og mange kjekke oppgaver. Det er en glede å vite at man har noe som venter på en hver dag!

Kos dere i kveld, så snakkes vi igjen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsportalen!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!