Hverdagen

Herlighet, så deilig!

Både små og store gleder seg til hverdagen!

God morgen!

Endelig er dagen kommet! Ungene er på skolen igjen etter pandemien, og det er vi alle samme glade for. Her i huset har vi nemlig virkelig sett frem til denne dagen, både små og store. De vanlige rutinene fungerer aller best. Men jeg regner med at der kommer litt utfordringer akkurat nå i overgangen. Heldigvis så er jeg jo hjemme, og kan få dem av sted hver eneste dag. Det kommer til å bli veldig stille på formiddagen, men jeg gleder meg til litt etterlengtet egentid også. Så nå skal jeg komme i gang med mine egne rutiner igjen, og dagsplanen skal jeg følge etter punkt og prikke.

Nå kan mamma endelig ha litt egentid!

Denne uken kommer til å være emosjonelt utfordrende for meg, og jeg har forsøkt å forberede meg best mulig. Jeg har på følelsen av at der kommer noen utsettelser, og det er ikke noe som jeg ønsker meg. Aller helst ønsker jeg å få unnagjort alt det som ligger foran med. Men livet leves som alltid dag for dag. Min måte å takle ventetiden på, bli nok derfor å være i aktivitet. Trene ganske mange ganger i løpet av uken, og fortsette med den jobben som pågår ellers i mine prosjekter. Men ny uke ,med mye muligheter folkens! Vi kan ikke starte uken med å deppe. Nei, jeg skal gi meg selv en kjempebra start!

La oss ha en super start på uken!

Nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang. Det er jo ikke sånn at alt gjøres av seg selv. Verken de huslige syslene, eller det som er med i jobbingen ellers. Så jeg bretter opp ermene, og kommer meg i gang. Håper du også er klar til å ha en god jobb uke. Gi gass, og sett standarden for resten av uken. Deilig å ha en god mandag, for det smitter sånn over på de andre dagene i uken. Sånn er jeg i hvert fall, så jeg satser på å skaffe meg en solid start på denne uken her! Lykke til alle sammen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!