Hverdagen

Jeg er så heldig!

Jeg er omringet av kjærlighet!

God kveld!

I dag ble det endringer i planene mine, da musikkloftet var stengt på grunn av sykdom. Det kunne fort ha blitt en skikkelig nedtur, men jeg var isteden veldig heldig. For jeg ble nemlig bedt med på tur og lunsj, sammen med to gode venninner. Det varmer hjertet mitt når sånne ting skjer, og det føles trygt og godt å være sammen med disse flotte venninnene mine. Akkurat nå så er det ekstra godt, og jeg merker at slike ting virkelig fyller meg opp med positiv energi. At de faktisk ønsker å tilbringe tid sammen med meg, er så godt og betryggende for min del.

Fantastisk god følelse inni meg !

Jeg skal ikke gå rundt å tvile på om mine relasjoner er sanne og trygge. Og med disse to damene, er der absolutt ikke noen fornuftig grunn til å tvile på ærlighet i relasjonen vår. Så jeg klarer heldigvis å kose meg sammen med dem, og kan snakke i mange timer. Praten går alltid løst og ledig, og vi er innom mange tema underveis. Vi kan prate om både skjemt og alvor, og jeg våger å være meg selv sammen med dem. Gode vennskap holder meg oppe, og jeg føler meg heldig som har de i livet mitt. Da jeg går igjennom ganske heftige prosesser for tiden, så trenger jeg virkelig slike fine opplevelser som i dag. Jeg blir så glad ,og den trygghetsfølelsen sitter lenge i kropp og sjel.

Jeg skal ikke tvile på mine relasjoner!

Vi hadde en skikkelig fin tid sammen i dag, og jeg koste meg veldig. Herlig å komme seg ut blant folk, og bare senke skuldrene ned litt. Jeg er jo så utrolig glad for den hverdagen som jeg nå har, og den friheten som kan brukes akkurat sånn som det passer meg og min helsetilstand. Sommeren kommer mot oss, og jeg kjenner at det gleder jeg meg til, Være sammen med venninner, og kose seg skikkelig. Det skal jeg jammen gjøre masse i hele sommer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!