Hverdagen

Klar for å rocke!

Gleder meg til å spille i band igjen!

God morgen!

Uken går virkelig mot slutten, og jeg gleder meg til å ta helg sammen med mine her hjemme. Jeg har alltid noen planer, og dagene går unna. Men i formiddag skal jeg på mini band øvelse på musikkterapien! Det blir gøy å møte noen av de andre, og spille sammen igjen. Det er jo noen uker siden sist, og jeg håper at vi fort finne tonen. Vi skal være 4 stykker i samme rom, og der er inndelt i egne soner på gulvet. Blir nok litt latter, når vi skal holde styr på alt som skal sprites overalt hele tiden.

Jeg spiller jeg både piano og slagverk. Men for hver gang jeg bytter instrument, så må alt sprites. Vi skal nok fikse dette også, og det er heldigvis musikkterapeuten som har ansvaret. Jeg ser frem til å spille annen musikk, og bare rocke litt med de andre. Det har jeg godt av, og jeg er litt spent på min egen reaksjon. Det er nemlig meg, og tre mannfolk. Og min mentale helse, kan noen ganger slå alarm i slike settinger. Selv om de er så snille. Det er noe som jeg jobber hardt med, og som jeg håper vil gi slipp til slutt.

Ellers så skal jeg jobbe med alt som skal postes i løpet av helgen. Jeg er kommet skikkelig godt i gang med bedre planlegging, og har kommet meg i forkant. Det er så deilig å vite at man har alt sammen klart, og kan bruke tiden sammen med familien min. Det handler om at jeg har fått en bedre struktur, og at dagsplanen min faktisk fungerer veldig bra! Så da ønsker jeg deg en skikkelig fin fredag, og la oss alle sammen jobbe godt nå før helgen starter! Det vil gi det en god følelse.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!