Personlig vekst

Kom deg opp!

Hei du! Kom deg opp, og lev livet ditt!

Jeg er en dedikert person, når jeg har bestemt meg. Det handler om at jeg alltid har lært meg god arbeidsmoral, og jeg ønsker å gjøre mitt beste. Så selv om jeg nå er ufør, så forsøker jeg etter beste evne å bidra i samfunnet på min egen måte. Da føler jeg at min hverdag er mer til nytte for folk, og jeg klarer å skape noe eget. I tillegg så gir deg jo meg en aktiv hverdag, og det medfører personlig vekst. Så det er en vinn-vinn situasjon for min del. Jeg må for all del ikke bli sittende passiv i min egen depresjon. Da er jeg ikke på et godt sted i livet.

Vi kan hjelpe hverandre til å ta nye steg!

Å holde motivasjonen oppe, kan til tider være krevende. Men så gir det meg så mye glede, og jeg føler at mennesker der ute trenger meg litt. Så jeg kommer meg i gang, og jeg fullfører det som er planlagt akkurat den dagen. Jeg vet at dette er en viktig brikke i min hverdag, og jeg må forsøke å bruke kreativiteten min på en fornuftig måte. Hver dag tar vi alle sammen nye steg, så lenge vi er i aktivitet. Der er mange der ute som er i samme båt som meg. Som har måtte starte livet helt på nytt, og som sliter med skader fra fortiden. Du skal vite at du ikke er alene, og jeg heier på deg!

Fremtiden venter på oss!

Vi kan ikke bare lene oss tilbake, og se på at livet reiser fra oss! Nei, det er viktig å finne sin måte å bidra på. Det vil gi det så mye energi, og du føler at verdien din stiger. Vi trenger å bli sett, og vi trenger vår lille rolle i samfunnet. Der skal være plass til oss alle sammen, uansett hva slags situasjon man befinner seg i. Og jeg forsøker å vise dere at det faktisk er mulig å få en bedre hverdag! Så jeg oppfordrer deg til å komme i gang! Ikke bli liggende i gammel drit, men jobb deg fremover!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!