Hverdagen

Kommer de snart hjem?

Mammarollen er viktigst!

Det er rart å tenke på alle de ulike følelsene man kjenner på som foreldre. Jeg har i hvert fall merket at der er sterke krefter i sving, og mine følelser kan fort eskalere. Som mamma til en ungdom og en tenåring, så er jeg ikke redd for å si at det til tider er svært utfordrende for min del. Som mamma, så ønsker jeg jo å passe godt på dem. Men jeg må samtidig la dem få lov til å bli eldre, og få mer frihet. Som alle andre familier, så prøver vi så godt som vi bare kan. Men jeg blir noen ganger ganske fortvilet. Min uro blir jo trigget, og jeg må jobbe meg gjennom det.

Jeg er alltid på vakt!

Ingenting er bedre, enn å vite at begge er trygt hjemme om kveldene. At jeg vet de er kommet hjem, og jeg kan sove med visshet om at alt er greit. Det er så utrolig godt å kjenne på. Da jeg vokste opp, så var både regler og innetider strengere enn det er i dag. Men jeg har en sterk trang til å få dem hjem på riktig tidspunkt. Noe som ikke alltid er like enkelt. Heldigvis så ordner det seg alltid, og de er gode gutter. Mamma sliter bare med å henge med i svingene noen ganger. Sånn som veldig mange andre mødre der ute. Vi skal jo alltid ha en visshet om hvordan ungene faktisk har det.

Jeg er en stolt mamma!

Jeg er nok den mammaen som virkelig blir fort stresset, og som trenger stor grad av kontroll. Men jeg jobber meg gjennom det, og forsøker å være en trygg voksen for dem. Det er spennende å se hvordan våre barn utvikler seg, og får sin egen personlighet. Jeg gleder meg veldig til å se hva ungene får til i fremtiden. Det er jammen meg masse spennende tider i vente for oss alle sammen. Plutselig er ungene myndige, og skal klare det aller meste selv. Men som mamma, kommer jeg alltid til å være der for barna mine. De betyr jo absolutt alt i mitt liv!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!