Hverdagen

Sørlandsidyll!

Sommer i Mandal blir magisk!

I dag har jeg fått oppleve Sørlandet på sitt beste. Sittet ute på kafe i mange timer, med utsikt over båthavn og hav. Sol som varmet oss skikkelig, og som medførte litt solbrente armer. Deilig sommerfølelse, og en fin bris der vi satt. Jeg har vært ute i frisk luft, og virkelig hatt en flott dag. Akkurat dette håper jeg at vi får mye av i sommer. Mulighet til å sitte ute, og være sammen med gode venner i festlig lag. Jeg må bare si at Mandal om sommeren, er helt utrolig nydelig.

Fantastisk dag ute i Mandal!

Det blir spennende å se hvor mange turister som kommer hit til sommeren. For når alle skal ha ferie hjemme i Norge, så ender nok mange opp i disse traktene. Sørlandsidyll frister nok for veldig mange, og jeg tror det vil bli en folksom sommer her i Mandal. La oss bare krysse fingrene for at været blir knallbra, sånn at vi kan være masse ute. Da vil denne byen koke over av turister, og det trenger handelsnæringen etter en tøff Corona periode. Jeg håper at der kommer masse folk hit, og at de legger igjen en del penger hos butikkene her i byen.

Jeg skal være hjemme i sommer, så det kommer nok til å gå fint. Blir noen dagsturer til campingen, da minstemann og min mann drar dit. Jeg skal ta vare på hus og eldstemann her hjemme. Sånn er det akkurat i disse tidene med ungdom og tenåring i hus. For meg så handler det om å fokusere på det positive, og hva er egentlig bedre enn en sommer på Sørlandet? Det kan jo bli en skikkelig deilig tid, med masse tid til venner. Jeg gleder meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!