Musikk

Stappfull av mestring!

Jeg koste meg skikkelig i helgen!

God kveld!

Jeg må nok si, at denne helgen virkelig har gitt meg mange erfaringer. Og heldigvis, så er de aller mest positive. Det har vært krevende, men samtidig masse mestring. Å være en som underholder, er til tider ganske så intenst. For jeg skal styre de tekniske oppgavene med karaoken, jeg skal ha kontroll på sang og tekst samtidig som jeg skal blikk kontakt med gjestene så ofte som mulig. Med smil og glimt i øyet. Det er det som teller. Man må virkelig by å seg selv. Jeg elsker det, selv om jeg noen ganger blir litt overveldet. Så skal man også håndtere at folk er beruset, og at de noen ganger glemmer bort å holde avstand.

Det ble både klem, og kyss på kinnet i går kveld. For gjestene er så hyggelige, og gir meg så gode tilbakemeldinger. Man må bare stå i det der og da, og ta alt sammen med et smil. Heldigvis så føler jeg meg veldig trygg, og der er mennesker som hjelper meg raskt dersom nødvendig. Jeg har lært at der finnes noe inni meg , som faktisk må få lov til å komme ut. Det handler om å gi litt slipp på kontrollen, og bare stole på at stemmen min faktisk er god nok. Og så har jeg kommet skikkelig i gang med å bruke magen min på riktig måte mens jeg synger. Der ligger det nemlig masse kraft, og det gir meg et ekstra gir!

I dag har jeg tenkt en del på hvordan dette var for meg, og kroppen min har taklet det overraskende bra. Ja, jeg er sliten i dag. Men det er ikke noe fare med det, og jeg håper at det ikke bli lenge til neste runde! Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi litt senere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!